Terima Komisen Affiliate Klikjer Ogos 2016

Terima Komisen Kedua Affiliate Klikjer.com Ogos 2016 | Benda macam ni lah mengembirakan hati seorang blogger picisan macam saya. Saya mula menyertai affiliate klikjer.com ni sejak 2 bulan lepas, yaa 2 bulan yang lepas, dan sudah mendapat komisen yang kedua setakat hari ini (26 Ogos 2016).
Baca - Terima Komisen Pertama Affiliate Klikjer.com Julai 2016
Saya tidak pernah menggunakan sebarang jampi, bomoh atau pun pengiklanan berbayar untuk mempromosikan ebook didalam klikjer.com. Saya hanya menggunakan penulisan artikel berkaitan produk digital yang ada didalam laman klikjer. Mungkin jumlah komisen RM42 ni agak kecil tapiiii siapalah yang nak bagi duit sebanyak ini kan? minta dengan kawan, hujung bulan kena bayar tau haha..



Macam tak percaya! tetapi itulah realitinya, saya berjaya mendapat jualan berkat usaha ikhlas mahu menjana pendapatan sampingan melalui blog. Duit hasil komisen ini saya bagitau dengan isteri, akan dimasukkan terus ke akaun SSPN-i Plus anak kami..
Baca - Kelebihan dan Manfaat Menabung Dengan SSPN-i Plus
Ada seorang rakan blogger tanya...
"daripada teknik penulisan tuan ni, macam bukan blogger baru 2 bulan..penulisan pun menggunakan teknik SEO dalam artikel"
Betul, saya akan ceritakan semua kisah blogging saya pada entry yang akan datang. Sekarang ni, korang nak duit komisen kah tidak? kalau nak, daftar sebagai affiliate klikjer.com sekarang...pendaftaran percuma saja..klik sini

Jom buat duit !

{ 10 comments.. read them below or add one }

Cik Ash Cik Ash 26 Ogos 2016 3:48 PTG
syok la dapat... ada account ni tapi xpernah masuk komisen
mrhanafi mrhanafi 26 Ogos 2016 6:41 PTG
banyak tu bro..syukur Alhamdullilah ada rezeki dari blog
Irda Garmin Irda Garmin 27 Ogos 2016 8:18 PTG
nice sharing..alhamdulilah..sy juga ingin menjana pendapatan dr blog,tp saya tak tahu harus bermula dr mana,selain hanya pasang nuffnang...mungkin tuan boleh tunjuk ajar ..terima kasih
sabree hussin sabree hussin 28 Ogos 2016 11:24 PTG
Tahniah tuan. Share la tips nak buat komisen ni. Boleh sama-sama belajar nanti :D
Elih Japahar Elih Japahar 31 Ogos 2016 8:40 PG
Tak lama lagi ada rezeki lah tu..
Elih Japahar Elih Japahar 31 Ogos 2016 8:41 PG
Syukur tuan..sikit2 pun rezeki tu..tq
Elih Japahar Elih Japahar 31 Ogos 2016 8:42 PG
Ops..terima kasih tuan Lim..:)
Elih Japahar Elih Japahar 31 Ogos 2016 8:43 PG
Nak juga beriklan dgn nuffnang tapi loading lambatlah..huhu

Sy pun masih baru lagi, nanti akan dikongsikan juga..tq
Elih Japahar Elih Japahar 31 Ogos 2016 8:45 PG
Haha..awak lagi hebat tuan sabree hussin..tapi jika berkesempatan akan dikongsikan jugak :)