Terima Komisen Pertama Affiliate Tim Infokerjaya

Terima Komisen Pertama Affiliate Tim Infokerjaya | Selain menyertai program affiliate klikjer.com, saya juga melibatkan diri untuk niche kerjaya pula. Kali ini, dengan program affiliate ebook Tim Infokerjaya.

Tim Infokerjaya merupakan laman yang menyediakan rujukan-rujukan kerjaya berbentuk Ebook Digital dalam format pdf. Kebanyakkan produk yang dijual disini amat berguna untuk rujukan Temuduga, Panduan Peperiksaan, dan sebagainya.

Syukur, kali ini dapat komisen dari Affiliate Tim Infokerjaya hasil pembelian Produk : U29 Pakej Super bernilai RM60. Maka, komisen yang saya dapat berjumlah RM30, iaitu 50 peratus daripada harga jualan produk.


Siapa yang tak seronok? seronok weiii..rasa nak beli Dinner Plate kepci saja haha..blogger part-time macam saya pun boleh jana pendapatan sampingan walaupun sedikit tapi amat berbaloi dengan usaha dan sekurang-kurangnya dah menjumpai cara untuk menghasilkan artikel memancing calon peperiksaan atau calon temuduga agar mendapatkan produk tersebut.

Daftar Affiliate Tim Infokerjaya Sekarang - Daftar Sini


Senarai Ebook Berguna Untuk Pencari Pekerjaan dan Calon Temuduga

+ Ebook Rujukan Utama - Pegawai Tadbir Dan Diplomatik M41
+ Ebook Exam Online Separa Perubatan
+ Ebook Rahsia Membuat Resume Kerja
+ Ebook Direktori Lengkap 241 Agensi Kerajaan Di Malaysia
+ Ebook Rahsia Lulus Temuduga Kerajaan

Dan, ada banyak lagi...

Terpulanglah kepada anda nak promote yang mana satu. Kalau nak menjana pendapatan sampingan macam saya, daftar percuma sahaja disini.

Daftar Affiliate Tim Infokerjaya Sekarang - Daftar Sini


10 Komentar untuk "Terima Komisen Pertama Affiliate Tim Infokerjaya"

tahniah bro..

jie ada jgak promosi affiliate dr tim infokerjaya tapi masih tiada rezeki..

boleh tuan kongsikan sdikit tips yg boleh digunakan..huhu..

Boleh tapi sy pun masih baru lagi..akan dikongsi nanti, tunggu hasil yang lebih baik nanti saya kongsikan..huhu

Cik akak rasa macam ada join juga benda ni..tapi dah lama tak tempek iklan..hihi

Tempeklah manalah tau, diam2 dapat income..hehe

Back To Top