Untunglah! Beli Pampers Online Delivery FREE

Beli Pampers Online Delivery FREE | Bila buka laman web Lazada.com.my ni saya akan mencari yang "Standard Delivery : FREE". Bukan apa, kalau harga barang yang hendak dibeli tu lebih kurang sama dengan harga pasaran, lebih baik beli dekat pasaraya saja kan? tambah dengan kos delivery dan hampir 2kali ganda harga pasaran tu..

Bercakap mengenai barang keperluan anak, saya tidak menyerahkan 100 peratus tanggungjawab membeli tu dengan isteri. Kadang-kadang, saya sangat memilih dan membandingkan harga jualan online dengan harga pasaran di pasaraya. Tidaklah membazir sangat kalau harga lebih rendah..

Barang keperluan asas paling penting untuk anak adalah pampers, selepas review produk Lazada yang lepas, saya selalu tengok harga pampers di Lazada, manalah tau kot2 ada kos delivery FREE..haha...
Nampaknya, impian tu jadi kenyataan..beli pampers online di Lazada kos penghantaran percuma seluruh Malaysia...sekali lagi saya ulang, kos penghantaran PERCUMA! FREE!

Untunglah! Beli Pampers Online Kos Delivery FREE


Untunglah! yang dah berkahwin dan bakal menimang cahaya mata tu boleh beli awal..yang dah ada anak macam saya ni lagilah untung haha..nak juga kos delivery FREE kikiki..korang tengoklah sendiri harga pampers yang dijual di Lazada ni..lebih murah daripada harga pasaran pasaraya.. memang berbaloi beli pampers di Lazada ni...


Nampak tak? saya dekat sarawak pun boleh dapat penghantaran FREE!
Beli Pampers MamyPoko - Klik Banner


Yang ini pula pampers PETPET, sama juga ada kos penghantaran percuma..
Beli Pampers PetPet - Klik Banner
Ada banyak lagi pilihan pampers/lampin pakai buang di Lazada ni. Terpulanglah kepada anda nak beli mana satu mengikut kesesuaian dan keselesaan anak anda. Orang Sabah & Sarawak boleh beli online saja sekarang ni, delivery FREE  dan harga lebih murah lagi bah! Jom shopping...

Gunakan coupon diskaun dibawah untuk pembelian nanti..

3 Komentar untuk "Untunglah! Beli Pampers Online Delivery FREE"

Kalau barang yang besar-besar ni, baik beli online. Nanti ada orang tolong hantarkan sampai ke rumah :D

Betul tuan...dah beli dah pun hahaha

pembelian kali pertama je ke percuma? saya try beli kali kedua dah ada cas penghantaran (seller yg sama)

Back To Top