7 Bank Menawarkan Pinjaman Peribadi Paling Cepat Lulus

Pinjaman Peribadi Paling Cepat Lulus Di Malaysia | Berhutang bukanlah satu kemestian,  kita semua berhutang kerana kita memerlukan modal untuk menyelesaikan sesuatu perkara yang kita inginkan. Sebagai contoh, meminjam untuk perkahwinan, mahu membina rumah, membeli tanah, membeli kereta dan macam-macam lagi keperluan lain.

Sumber: Indiatimes.com
Kadang kala, ada benda yang perlu diselesaikan dengan segera. Mujurlah ada pinjaman peribadi cepat lulus (fast approval personal loan) yang ditawarkan oleh beberapa pihak bank di Malaysia ini. Jangka masa menunggu kelulusan pinjaman adalah antara 10 minit hingga 48 jam. Memang cepat diproses.


Senarai Bank Yang Menawarkan Pinjaman Peribadi Paling Cepat Lulus

Tahukah anda, terdapat 7 buah bank di negara ini menawarkan pinjaman peribadi paling cepat lulus (fast approval personal loan). Antara bank tersebut adalah:

1. Alliance Bank
2. RHB Easy Bank
3. Hong Leong Bank
4. Citibank
5. Ambank
6. Al-Rahji Bank
7. CIMB Bank

Dan, saya akan cuba terangkan sedikit maklumat tentang pinjaman peribadi mengikut bank yang saya sebutkan diatas ini. 

Alliance Bank CashFirst Personal Loan

Bayar hutang dan selesaikan masalah anda dengan Alliance Bank CashFirst personal loan. Tempoh bayaran balik pinjaman lebih dari 7 tahun dengan kadar faedah bermula dari 4.99% hingga 7.68% p.a tanpa kos pemprosesan. Tempoh pemprosesan adalah 48 jam.

Contoh:
Pinjam RM10000 - 3 Tahun
Bulanan - RM341.78 (7.68% p.a)

RHB Easy-Pinjaman Ekspres

Pinjaman peribadi dengan bayaran semula terendah, tiada caj dan yuran tersembunyi. Paling cepat lulus dengan hanya 10 minit. Kadar faedah bermula dari 8.31% hingga 13.47% p.a.

Contoh:
Pinjam RM10000 - 3 Tahun
Bulanan - RM390.03 (13.47% p.a)

Alliance Bank CashVantage Personal Financing-i

Pinjamana peribadi dengan dengan bayaran bulanan terendah, tiada yuran pemprosesan dan kelulusan pantas. Kelulusan pinjaman dalam masa 48 jam. Kadar faedah dari 4.99% hingga 7.68% p.a.

Contoh:
Pinjam RM10000 - 3 Tahun
Bulanan - RM341.78 (7.68% p.a)

Hong Leong Personal Loan

Pinjaman peribadi dari Hong Leong Bank dengan bayaran bulanan terendah, kelulusan pantas dan tiada penjamin diperlukan. Kelulusan pinjaman dalam masa 48 jam. Kadar faedah adalah 7% p.a.

Contoh:
Pinjam RM10000 - 3 Tahun
Bulanan - RM336.11 (7 % p.a)

Hong Leong Islamic Personal Financing-i

Pantas dan pinjaman peribadi Islamic untuk rakyat Malaysia. Tempoh bayaran balik lebih dari 7 tahun. Masa kelulusan pinjaman dalam 48 jam dengan kadar faedah 7.5% p.a.

Contoh:
Pinjam RM10000 - 3 Tahun
Bulanan - RM340.28 (7.5 % p.a)

CIMB Xpress Cash Financing-i

Pinjaman peribadi Islamic dengan kelulusan 24 jam dan pemberian tunai segera. Pinjam sehingga 10kali ganda daripada gaji anda. Kadar faedah sehingga 24% p.a.

Contoh:
Pinjam RM10000 - 3 Tahun
Bulanan - RM477.78 (24% p.a.)

Dan, banyak lagi...- baca selanjutnya disini - Pinjaman Peribadi Ekspress 

Antara pinjaman peribadi ekspress yang saya terangkan diatas, anda boleh melihat mana pinjaman yang terbaik dengan kadar faedah rendah dan tempoh masa menunggu kelulusan pinjaman dikeluarkan. Sungguhpun, RHB Easy - Pinjaman Ekspress boleh lulus dalam masa 10 minit namun apabila melihat pada kadar faedah tahunannya, memang agak tinggi iaitu sehingga 13.47% p.a manakala pinjaman peribadi lain lebih murah bermula 4.99% p.a.

Pilihan ditangan anda, bergantung kepada kesegeraan pinjaman yang anda perlukan. Niat saya berkongsi Fast Approval Personal Loan ini adalah untuk memudahkan anda memilih pinjaman yang akan dipohon nanti tanpa ke cawangan bank-bank berkenaan.


Bandingkan pinjaman peribadi paling cepat lulus diatas, dengan melayari laman web perbandingan pinjaman peribadi di RinggitPlus.com. Segalanya mudah untuk membuat keputusan, dan mohon lah melalui laman web ini.

Apa yang anda perlu buat? jika sudah membuat keputusan, klik saja button APLLY NOW dan isi maklumat yang diperlukan. Pihak bank akan menghubungi anda untuk proses seterusnya.

Mohon pinjaman peribadi dengan kelulusan 10 minit sehingga 48 jam sekarang - APPLY NOW!

Semoga membantu!

{ 21 comments.. read them below or add one }

Nao Mei Nao Mei 29 September 2016 8:08 PG
Banyak gilak dah hutang tok..kelak senget sebelah jak payslip
Nina Mads Nina Mads 29 September 2016 10:04 PG
hahhaha xnk hutang lg dh.. seeloknya sy suka bayar guna cash. nice info
Berita Malaysia Berita Malaysia 30 September 2016 8:51 PG
Info yg bagus...
Agak trauma sedikit bila sebut pasal pinjaman.. Hehe
Oyong Ilham Oyong Ilham 30 September 2016 9:50 PTG
rasanya hidup tanpa hutang tu lbih tenang ....:)
Cikgu Norazimah Cikgu Norazimah 3 Oktober 2016 3:05 PG
Cn pernah dpt personal loan cimb flat rate 3.44 khas utk gov server 😉
Elih Japahar Elih Japahar 19 Oktober 2016 7:43 PTG
Aoklah, untuk memudahkan bagi mereka yg memerlukan pinjaman segera dgn cara betul..takut pinjam along pulak kan..hehe
Elih Japahar Elih Japahar 19 Oktober 2016 7:44 PTG
Guna cash lagi selamat dan tak membebankan..berhutang setakat yg termampu
Elih Japahar Elih Japahar 19 Oktober 2016 7:46 PTG
Haha..relaks tuan, tak salah berhutang asalkan jgn keterlaluan..
Elih Japahar Elih Japahar 19 Oktober 2016 7:47 PTG
Ada pengalaman tak baik ke tuan? ehehee..
Elih Japahar Elih Japahar 19 Oktober 2016 7:49 PTG
Yup betul sekali..hutang ptptn dah bayar belum :P ekekee
IKHTIAR IKRAM IKHTIAR IKRAM 24 Oktober 2016 3:46 PG
Nk apply mcm mna...contact sy..01121719002
Tanpa NamaTanpa Nama 25 Oktober 2016 9:56 PG
Hong Leong bukan 12% ker?
Theresa Theresa Theresa Theresa 31 Oktober 2016 6:16 PTG
Adakah anda seorang ahli perniagaan atau perempuan? Jika dalam apa-apa masalah kewangan atau memerlukan wang untuk memulakan perniagaan anda sendiri? Jika anda membayar bil-bil atau hutang untuk menyelesaikan, atau adakah saya memerlukan pinjaman untuk memulakan perniagaan yang bagus? Adakah anda mempunyai skor kredit yang rendah dan ia sukar bank-bank tempatan / modal mencari untuk mendapatkan gadai janji daripada institusi kewangan yang lain? Adakah anda memerlukan pinjaman atau pembiayaan untuk apa-apa sebab, jika anda suka,

* Pinjaman Kenderaan
* Pinjaman Harta Tanah
* Pinjaman Perniagaan
* Lain-lain Pinjaman
* Kredit
* MasterCard

Sila hubungi kami melalui e-mel: Saya Theresaloancompany@gmail.com
Nota: Pinjaman menyediakan kadar faedah tahunan sebanyak hanya 2%. Harap anda akan diberi kredit dalam mana-mana negara di dunia harus kediaman.

Apa-apa keperluan pelanggan, kami perlu menyediakan maklumat berikut untuk membuka fail pemprosesan pinjaman.

1. NAMA PENUH: ...............................
2. ALAMAT: .............................. .. ...
3. KERJA: .....................
4. NEGERI: ........................
5. SYARAT: ........................ ..
6. Bandar: ...........................
7. SEX: ............................
8. Umur ........................... ..
9. BILANGAN TELEFON BIMBIT: ............ ..
10. BILANGAN KREDIT DIKEHENDAKI: ..........
Pendapatan 11.Monthly ..................
12.DURATION daripada: ..................... ..
13. PINJAMAN TUJUAN ...............

Terima kasih atas kerjasama anda
Theresa SYARIKAT PINJAMAN
ALAMAT E-MEL: Saya Theresaloancompany@gmail.com
Mary James Mary James 2 November 2016 6:09 PG
Halo,
Aku Mary james, pemberi pinjaman kredit pribadi
kesempatan dipinjamkan seumur hidup.
Apakah Anda memerlukan pinjaman mendesak untuk melunasi utang Anda, atau Anda membutuhkan pinjaman untuk meningkatkan bisnis Anda?
Anda telah ditolak oleh
bank dan lembaga keuangan lainnya?
Apakah Anda membutuhkan pinjaman konsolidasi atau hipotek?
mencari lagi karena kami berada di sini untuk membuat semua masalah keuangan Anda sesuatu dari masa lalu. Kami meminjamkan dana untuk Individu
membutuhkan bantuan keuangan, yang memiliki kredit buruk atau membutuhkan uang
untuk membayar tagihan, untuk berinvestasi dalam bisnis pada tingkat 2%. Saya ingin menggunakan media ini untuk memberitahu Anda bahwa kami memberikan bantuan handal dan penerima dan akan bersedia untuk menawarkan loan.So menghubungi kami hari ini melalui email:
(Maryjamesloanfirm4 @ gmail. Com)

peminjam DATA

1) Nama Lengkap: .............................. ............... ..........
2) Negara: .............................. ................ ........... ..
3) Alamat: .............................. ................ ............
4) Negara: .............................. ................ ................
5) Jenis Kelamin: .............................. ................ .............. ....
6) Status Pernikahan: .............................. ............... ....
7) Pekerjaan: .............................. ................ .. .....
8) Nomor Telepon: .............................. ............... ...
9) Posisi Sementara di tempat kerja: .....................
10) Pendapatan Bulanan: .............................. ...............
11) Jumlah Pinjaman Dibutuhkan: .............................. .......
12) Pinjaman Durasi: .............................. ............... ...
13) Pinjaman Bunga: .............................. ..............
14) Agama: .............................. ................ ..... .....
15) Apakah Anda menerapkan sebelum ........................ .........

Terima kasih,
Ibu Mary
felicia adams felicia adams 8 November 2016 7:51 PTG
Adakah anda sedang mencari pinjaman perniagaan, pinjaman peribadi, pinjaman rumah, kereta
pinjaman, pinjaman pelajar, pinjaman penyatuan hutang, pinjaman tidak bercagar, perniagaan
modal, dan lain-lain .. Atau anda menolak pinjaman oleh bank atau kewangan
institusi untuk satu atau lebih reasons.You di tempat yang betul untuk
penyelesaian pinjaman anda! Saya seorang pemberi pinjaman swasta, saya memberikan pinjaman kepada
Syarikat dan individu pada kadar faedah yang rendah dan berpatutan
2%. Bunga. Sila hubungi kami melalui e-mel:
financialloanservice@consultant.com
financialoanservice@gmail.com

Terima kasih,
mrs Felicia
Ide bisnis camilan unik dan murah dari tahu Ide bisnis camilan unik dan murah dari tahu 20 November 2016 4:06 PG
i'm really enjoying this article and layout of your blog. It's a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. by author ide bisnis camilan unik dan murah dari tahu
Mr Donal Robert Mr Donal Robert 21 Disember 2016 11:52 PG
Hello Sir / Madam,

Anda membutuhkan pinjaman uang antar individu untuk mengatasi keuangan
kesulitan untuk akhirnya memecahkan kebuntuan diprovokasi oleh bank, oleh
penolakan file mereka untuk menerapkan? Saya seorang ahli keuangan dapat
membuat pinjaman dalam jumlah yang Anda butuhkan dan dengan kondisi yang membuat hidup
lebih mudah. Berikut adalah area di mana saya dapat membantu:
* Keuangan
* Meminjamkan sewa
* Pinjaman Investasi
* Pinjaman Auto
* Konsolidasi hutang
* Baris Kredit
* Kedua hipotek
* Redemption Kredit
* Pinjaman Pribadi

jadi jika Anda tertarik untuk mendapatkan pinjaman asli hanya Email:
guaranteloanfinancescompany@gmail.com

Terima kasih
Mr Donal Robert Mr Donal Robert 27 Disember 2016 3:46 PG
Hello tuan / puan,

Anda perlu pinjaman wang antara individu untuk menghadapi kewangan
kesukaran untuk akhirnya memecahkan kebuntuan provokasi oleh bank-bank, oleh
penolakan fail mereka untuk memohon? Saya pakar kewangan dapat
membuat pinjaman dalam jumlah yang anda perlukan dan dengan keadaan yang membuat hidup
lebih mudah. Berikut adalah kawasan di mana i boleh membantu:
* Kewangan
* Lend Lease
* Pinjaman Pelaburan
* Pinjaman Auto
* Penyatuan Hutang
* Sumber kredit
* Gadai janji Kedua
* Penebusan Kredit
* Pinjaman peribadi

jadi jika anda berminat untuk mendapatkan pinjaman yang tulen hanya E-mel:
guaranteloanfinancescompany@gmail.com

Terima kasih
dhewa denny risky setiawan dhewa denny risky setiawan 20 Januari 2017 4:58 PG
Saya butuh pinjaman hanya 3 juta yang cepat cair tanpa jaminan kartu kredit karna saya hanya punya atm? Apa ada yang bisa membantu jika ada hubungi email saya dennyriskys@gmail com atau hubungi
(088214281469)