Cara Memborong Barang Tanpa Perlu Pergi Ke China

Cara Memborong Barang Tanpa Perlu Pergi Ke China | Berniaga di zaman sekarang ni dah semakin mudah, kalau nak memborong barang dari china tak perlu dah susah-susah lagi pergi ke china. Bukan sahaja memerlukan masa dan wang ringgit pergi ke China tapi faktor keselamatan dan kesihatan juga perlu dipertimbangkan, memandangkan penularan virus yang bahaya sekarang ni.


Duduk depan komputer saja pun dah boleh beli borong... klik.. klik... kemudian hanya tunggu barang sampai depan rumah. Lebih mudah dan lebih jimat kos!

Tak perlu dah susah-susah nak tempah flight, buat visa dan keluar ribu-riban hanya semata-mata nak ke China!

Kenal tak dengan mamat cina yang bernama Nigel J. W. Ong ni.. orang sibuk bercerita pasal nak gi china beli barang.. tapi dia.. rileks je borong barang dari china secara online!

Lepas barang dah sampai.. dia jual semula barang-barang tu kat orang Malaysia! Itu pun dia buat secara online je! Sebulan dapatlah RM2-3 ribu.. buat part time je sambil-sambil duduk depan komputer!

  

Nak tahu rahsia mamat cina ni? Klik je banner diatas ni!

Lepas tu, korang buatlah apa yang patut...nak ilmu ni murah je berbanding kos memborong ke China..

4 Komentar untuk "Cara Memborong Barang Tanpa Perlu Pergi Ke China"

dah terjumpa web yang boleh borong tapi bilik sis ni comel je . kang ada gak yg tido atas barang ... huhuhuuu

Bah ni kalau yg berniaga ni mmg suka .. nda payah kluar kos byk2 memborong .. jimat modal 😁

sekarang memang suka beli on9 je. lebih senang

Wahh dah tak payah ke china cuma beli online je..mudahnya.. :-)

Back To Top