Cara Memborong Barang Tanpa Perlu Pergi Ke China

Advertisemen
Cara Memborong Barang Tanpa Perlu Pergi Ke China | Berniaga di zaman sekarang ni dah semakin mudah, kalau nak memborong barang dari china tak perlu dah susah-susah lagi pergi ke china. Bukan sahaja memerlukan masa dan wang ringgit pergi ke China tapi faktor keselamatan dan kesihatan juga perlu dipertimbangkan, memandangkan penularan virus yang bahaya sekarang ni.


Duduk depan komputer saja pun dah boleh beli borong... klik.. klik... kemudian hanya tunggu barang sampai depan rumah. Lebih mudah dan lebih jimat kos!

Tak perlu dah susah-susah nak tempah flight, buat visa dan keluar ribu-riban hanya semata-mata nak ke China!

Kenal tak dengan mamat cina yang bernama Nigel J. W. Ong ni.. orang sibuk bercerita pasal nak gi china beli barang.. tapi dia.. rileks je borong barang dari china secara online!

Lepas barang dah sampai.. dia jual semula barang-barang tu kat orang Malaysia! Itu pun dia buat secara online je! Sebulan dapatlah RM2-3 ribu.. buat part time je sambil-sambil duduk depan komputer!

  

Nak tahu rahsia mamat cina ni? Klik je banner diatas ni!

Lepas tu, korang buatlah apa yang patut...nak ilmu ni murah je berbanding kos memborong ke China..

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
© Copyright 2017 Elih Japahar - All Rights Reserved - Created By BLAGIOKE Diberdayakan oleh Blogger