Senarai Pemenang Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

Hai awak!! jangan pergi lahhh...aku ganggu aa, aku ganggu..he3x...

Hai awak, masa yang dinanti-nantikan telah tiba, saya selaku penulis blog dan penganjur giveaway ini dengan rasa bangganya mengumumkan pemenang-pemenang giveaway tunai bernilai RM200 dan hadiah saguhati Min Kaffe kepada peserta pilihan yang bertuah.

Pemenang-pemenang bertuah ini, bakal menerima pemberian ikhlas daripada saya sebagai tanda persahabatan berjumlah RM200. Lihat senarai hadiah di sini

Pemenang-Pemenangnya Adalah:
Pemenang Tempat 1 hingga 3

Tempat Pertama: Peserta No. 120
Nama Blog: Official Blog Cik Egineer

Tempat Kedua: Peserta No. 8
Nama Blog: Cikgu Norazimah

Tempat Ketiga: Peserta No. 84
Nama Blog: Lokmanamirul.com
Pemenang Tempat 4 hingga 10

Tempat Keempat: Peserta No. 14
Nama Blog: Ibu Ainul, Alif & Aisy

Tempat Kelima: Peserta No. 36
Nama Blog: Cik Itah

Tempat Keenam: Peserta No. 117
Nama Blog: Zaza Iman

Tempat Ketujuh: Peserta No. 126
Nama Blog: Miamorzafirah

Tempat Kelapan: Peserta No. 121
Nama Blog: Why I Am So Shy

Tempat Kesembilan: Peserta No. 82
Nama Blog: My BEAT

Tempat Kesepuluh: Peserta No. 74
Nama Blog: Nadiafarhanaa

Dan, hadiah bonus untuk peserta bertuah pilihan saya adalah.....

Peserta No: Peserta No. 28
Nama Blog: Cetusan Irda Garmin

Rujuk nombor penyertaan anda disini --> Senarai Peserta Giveaway

Untuk tujuan pemberian hadiah, diminta semua pemenang untuk email butiran seperti dibawah untuk memudahkan saya menyerahkan hadiah kemenangan ini:

Pemenang tempat 1-3: 
>Nama Penuh
>Nombor Akaun
>Nama Bank
>Nombor Handphone

Pemenang tempat ke 4-10:
>Nama Penuh
>Nombor Handphone

Pemenang Saguhati: 
>Nama Penuh
>Alamat Penuh (lokasi penghantaran hadiah)
>Nombor Handphone

Maklumat diatas haruslah diemailkan kepada saya dialamat email: elihjapahar@gmail.com selewat-lewatnya malam ini. Dan, mohon bagi saya masa 24 jam untuk melakukan transaksi pemberian hadiah kepada pemenang 1 hingga 10. Hadiah saguhati akan saya poskan selewat-lewatnya hari isnin minggu hadapan.
Nak menang lebih hadiah? baca sini - Simpan & Menang - Simpanan & Perlindungan Takaful
Semoga kita boleh bekerjasama untuk giveaway atau contest yang akan datang..terima kasih untuk semua blogger yang sudi memberikan sokongan kepada saya..

P/S : Bagi yang ada masalah nak follow blog ini, saya memohon maaf kerana dalam tak sedar saya telah memaksa anda follow blog yang tak seberapa ini. Niat saya hanya untuk mendapatkan kenalan dialam maya semata-mata. Link blog anda akan sentiasa saya gunakan untuk aktiviti blogwalking nanti. Terima kasih.

{ 19 comments.. read them below or add one }

Cikgu Norazimah Cikgu Norazimah 23 September 2016 6:19 PG
Alhmdulillah, semoga lagi murah rezeki & maju dalam dunia blogging InsyaAllah 😉
mrhanafi mrhanafi 23 September 2016 6:36 PG
tahiah kepada pemenang...rezeki masyuk tu
zaza iman zaza iman 23 September 2016 7:12 PG
terima kasih. dapat hadiah topup.. yeah :)
Nona Qiyah Nona Qiyah 23 September 2016 7:30 PG
Tahniah semuaa pemenang, nak tanya..hadiah peserta bertuah, dipilih berdasarkan entri menarik kan..ker memang random je..hahaa..

hari tu terbaca, entri menarikk gituuuu da[at..huhu..saja blogwalking winner.
Anyway, congratez all !
Mas Mas 23 September 2016 7:43 PG
waaah! thniah2 wt semua..waa kak irda bertuah tu
Siqah Hussin Siqah Hussin 23 September 2016 8:15 PG
Tahniah kepada semua pemenang :)
Cik Itah Cik Itah 23 September 2016 8:59 PG
Alhamdulillah..dapat topup hehe :) terima kasih dan salam jumaat ya..

p.s tahniah kepada semua pemenang :)
faiza bunyamin faiza bunyamin 23 September 2016 9:10 PG
tahniah pada mereka yang menang giveaway... :-)
husna zahidi husna zahidi 23 September 2016 11:13 PTG
tahniah buat semua pemenang! terlepas dah husna.. huhuhu..
Irda Garmin Irda Garmin 24 September 2016 3:32 PTG
alhamdulilah..syukur...tahniah buat semua..nanti sy emailkan ya tuan...tq so much
sya mimie sya mimie 26 September 2016 4:33 PTG
tahniah kepada semua pemenang. :)
At-Tarmizi At-Tarmizi 3 Oktober 2016 9:04 PTG
tahniah kepada pemenang...tak ada rezeki saya nampaknya kali ini =)