Senarai Pemenang Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

Hai awak!! jangan pergi lahhh...aku ganggu aa, aku ganggu..he3x...

Hai awak, masa yang dinanti-nantikan telah tiba, saya selaku penulis blog dan penganjur giveaway ini dengan rasa bangganya mengumumkan pemenang-pemenang giveaway tunai bernilai RM200 dan hadiah saguhati Min Kaffe kepada peserta pilihan yang bertuah.

Pemenang-pemenang bertuah ini, bakal menerima pemberian ikhlas daripada saya sebagai tanda persahabatan berjumlah RM200. Lihat senarai hadiah di sini

Pemenang-Pemenangnya Adalah:
Pemenang Tempat 1 hingga 3

Tempat Pertama: Peserta No. 120
Nama Blog: Official Blog Cik Egineer

Tempat Kedua: Peserta No. 8
Nama Blog: Cikgu Norazimah

Tempat Ketiga: Peserta No. 84
Nama Blog: Lokmanamirul.com
Pemenang Tempat 4 hingga 10

Tempat Keempat: Peserta No. 14
Nama Blog: Ibu Ainul, Alif & Aisy

Tempat Kelima: Peserta No. 36
Nama Blog: Cik Itah

Tempat Keenam: Peserta No. 117
Nama Blog: Zaza Iman

Tempat Ketujuh: Peserta No. 126
Nama Blog: Miamorzafirah

Tempat Kelapan: Peserta No. 121
Nama Blog: Why I Am So Shy

Tempat Kesembilan: Peserta No. 82
Nama Blog: My BEAT

Tempat Kesepuluh: Peserta No. 74
Nama Blog: Nadiafarhanaa

Dan, hadiah bonus untuk peserta bertuah pilihan saya adalah.....

Peserta No: Peserta No. 28
Nama Blog: Cetusan Irda Garmin

Rujuk nombor penyertaan anda disini --> Senarai Peserta Giveaway

Untuk tujuan pemberian hadiah, diminta semua pemenang untuk email butiran seperti dibawah untuk memudahkan saya menyerahkan hadiah kemenangan ini:

Pemenang tempat 1-3: 
>Nama Penuh
>Nombor Akaun
>Nama Bank
>Nombor Handphone

Pemenang tempat ke 4-10:
>Nama Penuh
>Nombor Handphone

Pemenang Saguhati: 
>Nama Penuh
>Alamat Penuh (lokasi penghantaran hadiah)
>Nombor Handphone

Maklumat diatas haruslah diemailkan kepada saya dialamat email: elihjapahar@gmail.com selewat-lewatnya malam ini. Dan, mohon bagi saya masa 24 jam untuk melakukan transaksi pemberian hadiah kepada pemenang 1 hingga 10. Hadiah saguhati akan saya poskan selewat-lewatnya hari isnin minggu hadapan.
Nak menang lebih hadiah? baca sini - Simpan & Menang - Simpanan & Perlindungan Takaful
Semoga kita boleh bekerjasama untuk giveaway atau contest yang akan datang..terima kasih untuk semua blogger yang sudi memberikan sokongan kepada saya..

P/S : Bagi yang ada masalah nak follow blog ini, saya memohon maaf kerana dalam tak sedar saya telah memaksa anda follow blog yang tak seberapa ini. Niat saya hanya untuk mendapatkan kenalan dialam maya semata-mata. Link blog anda akan sentiasa saya gunakan untuk aktiviti blogwalking nanti. Terima kasih.

19 Komentar untuk "Senarai Pemenang Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM"

Alhmdulillah, semoga lagi murah rezeki & maju dalam dunia blogging InsyaAllah 😉

tahiah kepada pemenang...rezeki masyuk tu

terima kasih. dapat hadiah topup.. yeah :)

Tahniah semuaa pemenang, nak tanya..hadiah peserta bertuah, dipilih berdasarkan entri menarik kan..ker memang random je..hahaa..

hari tu terbaca, entri menarikk gituuuu da[at..huhu..saja blogwalking winner.
Anyway, congratez all !

waaah! thniah2 wt semua..waa kak irda bertuah tu

Tahniah kepada semua pemenang :)

Alhamdulillah..dapat topup hehe :) terima kasih dan salam jumaat ya..

p.s tahniah kepada semua pemenang :)

tahniah pada mereka yang menang giveaway... :-)

tahniah buat semua pemenang! terlepas dah husna.. huhuhu..

alhamdulilah..syukur...tahniah buat semua..nanti sy emailkan ya tuan...tq so much

tahniah kepada semua pemenang. :)

tahniah kepada pemenang...tak ada rezeki saya nampaknya kali ini =)

Back To Top