57 Jawatan Kosong Pembantu Tadbir Gred N19 Di JPA Malaysia

Advertisemen
57 Jawatan Kosong Pembantu Tadbir Gred N19 Di JPA Malaysia | Sukacita dimaklumkan bahawa Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) akan menjalankan pengisian kekosongan jawatan Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19 di Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia dan akan ditempatkan di Jabatan Kerajaan di seluruh negara.

Berikut adalah maklumat kekosongan jawatan tersebut..

Jawatan Kosong: Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19
Bilangan Kekosongan: 57 Kekosongan
Kelulusan/Kelayakan: SPM/SVM/SKM

Iklan Kekosongan Jawatan - Klik Sini

Maklumat Jawatan (Gaji/Syarat Lantikan/Deskripsi Tugas) - Baca sini

Permohonan untuk jawatan kosong ini adalah sepanjang masa di www.spa.gov.my. Namun bagi anda yang sudah memohon untuk jawatan ini, anda tidak perlu memohon semula tetapi perlu memastikan tempoh sah permohonan anda masih valid.

Untuk permohonan baru, anda boleh memohon jawatan ini sehingga 23 Oktober 2016, jam11:59 tengah malam.

Persediaan Temuduga

Untuk mempersiapkan diri anda menghadiri temuduga nanti, saya syorkan anda mendapatkan Rahsia Lulus Temuduga Kerajaan Dengan Cemerlang ini sebagai rujukan dan panduan dalam mempelajari etika berpakaian, panduan menjawab soalan ketika di bilik temuduga dan terdapat 51 contoh template penulisan resume didalam ebook ini. Alaa..nak berjaya temuduga apa salahnya labur sikit modal tu kan? kalau berjaya nanti cerah masa depan keluarga awak nanti..

Semoga berjaya untuk dipanggil temuduga nanti..

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
© Copyright 2017 Elih Japahar - All Rights Reserved - Created By BLAGIOKE Diberdayakan oleh Blogger