Jawab Survey Dapat Baucer Percuma

Advertisemen
Jika anda menghabiskan masa dihadapan laptop 5-8 jam sehari, mungkin kerja-kerja menjawab survey ini amat sesuai untuk anda. Pada masa sekarang ni, ada banyak laman web survey yang menawarkan ganjaran berupa baucer dan tunai.

Kali ini, saya ingin berkongsikan dengan anda satu lagi laman web survey yang menawarkan ganjaran baucer percuma bernilai RM30 untuk AEON, KFC dan Zalora. Bagi saya, ganjaran berupa baucer lebih baik daripada tunai kerana kita perlu mempunyai akaun PayPal. Agak leceh untuk buat semua tu..


Baucer Percuma Dengan Jawab Survey 

Sebenarnya, saya baru saja mendaftar semalam dan sudah menjawap 1 survey berkaitan Water Purification System/Water Filter yang kita gunakan dirumah. Ia membandingkan jenama keluaran popular yang ada di negara kita.

Saya menjangkakan, lebih banyak survey yang akan dijawab dalam masa terdekat ini. Satu survey dibayar RM2, bermakna saya perlu menjawap 15 survey untuk melayakkan diri menuntut baucer RM30 tersebut.

Jawab Survey Dapat Baucer Percuma
Jawab Survey Dapat Baucer Percuma
Jawab Survey Dapat Baucer Percuma
Tawaran Penebusan Mata

Laman Survey Di Malaysia

Terdapat banyak juga laman web survey samaada di luar negara atau di negara kita, tetapi saya aktifkan diri untuk Valued Opinion ini dulu. Laman survey tersebut adalah:

1. Valued Opinion - Tunai (Baucer AEON, KFC, ZALORA)
2. Toluna - Pungutan Point (Ganjaran, Hadiah, Cabutan Bertuah)
3. OpinionWorld - Epoint (Baucer), Paypal, Gift Card
4. GlobalTestMarket - Epoint (Tunai dan Ganjaran)

Terpulanglah anda nak join mana satu. Jika ada masa untuk menjawab soal selidik ini, joinlah..

Jawab Survey Dapat Baucer Percuma
Baucer KFC

Sebabnya, ada rakan blogger kita yang pernah dapat baucer ini setiap 3-4 bulan, Puan Wafee jawab survey saja pun dapat belanja anak-anak makan FREE di KFC..bukankah jimat tu?

Tunggu saja lah saya tebus Baucer KFC tu nanti..nak tunjuk jugak dengan korang ehehee..

Huhu...

Nampaknya, bukan baucer KFC yang saya tebus kali ini..baju T-Shirt woo..inilah salah satu hasil kerja jawab online secara part-time saja, baca entry saya dibawah ni..

Baca - Baju T-Shirt Hasil Tebus Mata Ganjaran Valued Opinions

Semoga berjaya ya, daftar lah. Klik saja salah satu dalam list diatas yang saya terangkan tu. Percuma je!

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
© Copyright 2017 Elih Japahar - All Rights Reserved - Created By BLAGIOKE Diberdayakan oleh Blogger