Urgent! Tolong Tuntut Hadiah Giveaway Anda

Hampir 2 minggu Giveaway telah berlalu, namun ada beberapa orang blogger lagi yang belum menuntut hadiah kemenangan. Ada juga yang telah diberi tetapi tiada maklumbalas samada sudah menerima atau belum. Rasa serba salah pula jadinyaa..


Untuk makluman, senarai penuh pemenang telah saya postkan di entry INI dan senarai blogger yang memenangi giveaway ini adalah senarai dibawah..

Tempat Pertama: Peserta No. 120
Nama Blog: Official Blog Cik Egineer

Tempat Kedua: Peserta No. 8
Nama Blog: Cikgu Norazimah

Tempat Ketiga: Peserta No. 84
Nama Blog: Lokmanamirul.com

Tempat Keempat: Peserta No. 14
Nama Blog: Ibu Ainul, Alif & Aisy

Tempat Kelima: Peserta No. 36
Nama Blog: Cik Itah

Tempat Keenam: Peserta No. 117
Nama Blog: Zaza Iman

Tempat Ketujuh: Peserta No. 126
Nama Blog: Miamorzafirah

Tempat Kelapan: Peserta No. 121
Nama Blog: Why I Am So Shy

Tempat Kesembilan: Peserta No. 82
Nama Blog: My BEAT

Tempat Kesepuluh: Peserta No. 74
Nama Blog: Nadiafarhanaa

Hadiah bonus..

Peserta No: Peserta No. 28
Nama Blog: Cetusan Irda Garmin

Dan, blogger  yang saya senaraikan dibawah adalah pemenang yang belum menuntut hadiah dimenangi..


Tempat Ketiga: Peserta No. 84 (SUDAH DITUNTUT-7/10/2016)
Nama Blog: Lokmanamirul.com
URL Blog: http://www.lokmanamirul.com

Tempat Kelapan: Peserta No. 121
Nama Blog: Why I Am So Shy

Tempat Kesembilan: Peserta No. 82 (SUDAH DITUNTUT-8/10/2016)
Nama Blog: My BEAT

Tempat Kesepuluh: Peserta No. 74
Nama Blog: Nadiafarhanaa

Untuk tujuan pemberian hadiah, diminta semua pemenang yang belum menuntut hadiah untuk email butiran seperti dibawah untuk memudahkan saya menyerahkan hadiah kemenangan ini:

Pemenang tempat 1-3: 
>Nama Penuh
>Nombor Akaun
>Nama Bank
>Nombor Handphone

Pemenang tempat ke 4-10:
>Nama Penuh
>Nombor Handphone
Email ke elihjapahar@gmail.com
Diminta blogger berkenaan menuntut hadiah secepat mungkin kerana minggu hadapan saya akan bercuti dan balik ke Sabah. Kalau duit dah habis, macam mana lah nak bagi hadiah lagi kan hurmm..

Jika ada sesiapa yang mengenali blogger-blogger ini, sila maklumkan kepada beliau tentang perkara ini..ini URGENT! saya tak mahu berhutang dengan anda..tolonglah claim hadiah anda okay!

Kalau tak nak hadiah ni, ramai lagi blogger lain yang nak tu...buat cabutan baru lah kalau tak claim jugak..eheeehee..

11 Komentar untuk "Urgent! Tolong Tuntut Hadiah Giveaway Anda"

Okay sy dh tuntut...sory lambat balas!

Hahaha..bagi je cik.akak...tak tuntut gak random balik

Planning mcm tu lah kalau tak tuntut juga hihi..

Ada lagi ke yang tak tuntut tuu kii ..susah bila terlepas pandang hii

bagi sy pn boleh..hihi..tahniah semua pemenang

la ada lg ye yg belum tuntut. bg busyra ja lah. hehe

Mungkin terlepas pandang, blog pun lama tk update tu..tak apa tunggu dulu.

Haha, nanti buat giveaway lagi. Mana tau awk bertuah nanti. :)

Yup, tengah tunggu respon 2 blogger lagi..

Back To Top