142 Jawatan Kosong Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG29

Advertisemen
Jawatan Kosong Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG29 | Berita baik buat lepasan Diploma Pendidikan samada dari Universiti ataupun IPG. Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) pada bulan November ini akan melaksanakan urusan pengisian jawatan kosong di Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI). 

Calon yang mempunyai ciri-ciri berketerampilan, boleh bekerja secara berpasukan, mempunyai bakat kepimpinan, jati diri yang tinggi, dan bersikap profesional amatlah dialu-alukan menyertai perkhidmatan ini.

Jawatan Kosong Lulusan Diploma November 2016


Nama Jawatan: Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG29
Tempat Berkhidmat: Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI)
Bilangan Kekosongan: 142 

Cara Memohon 

Untuk makluman, permohonan bagi jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG29 ini adalah boleh dilakukan sepanjang masa. Bagi calon yang telah mengisi, anda tidak perlu mengisi lagi tetapi harus memastikan permohonan anda masih dalam tempoh sah laku (1 tahun). Dan, hanya calon yang berjaya melepasi tapisan akan dipanggil temuduga.

Sebarang permohonan baru haruslah dihantar sebelum 13 November 2016 jam 11:59 malam.

Panduan Temuduga

Untuk mempersiapkan diri anda sebelum temuduga, saya cadangkan anda membaca panduan  Lulus Temuduga ini bagi persediaan temuduga, cara buat resume dan juga cara berpakaian ketika menjalani temuduga nanti.

Baca panduan Lulus Temuduga Kerja Kerajaan - Klik sini

Semoga berjaya...

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
© Copyright 2017 Elih Japahar - All Rights Reserved - Created By BLAGIOKE Diberdayakan oleh Blogger