[Giveaway] Patutkah Aku Buat Cabutan Pemenang Baru?

Sudah hampir 1 bulan lebih Giveaway yang saya anjurkan di blog ini berlalu tetapi masih ada 2 pemenang yang tidak menuntut hadiah. 
Persoalannya, adakah blogger ini aktif ataupun tidak? sudah banyak alternatif saya buat..
  • Komen di entry penyertaan giveaway.
  • PM di akaun facebook.
  • Buat entry peringatan menuntut hadiah.
Senarai Peserta - Senarai Peserta Giveaway Tunai RM200 By Elih Japahar 

Walaubagaimanapun, tidak ada maklum balas yang saya terima. Adakah patut saya buat cabutan pemenang semula? atau biarkan sajaaa haha..

2 blogger wanita ini masih belum menuntut hadiah Top Up RM10:


Tempat Kelapan: Peserta No. 121
Nama Blog: Why I Am So Shy
URL Blog: http://keranaakumalu.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

Tempat Kesepuluh: Peserta No. 74
Nama Blog: Nadiafarhanaa
URL Blog: http://nadiaafarhanaa.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

Sekiranya ada yang mengenali blogger ini, sila maklumkan untuk menuntut hadiah dengan saya. Sekiranya tiada maklumbalas dalam tempoh 3hari bermula hari ini, maka saya akan buat cabutan baru untuk mencari pemenang top up RM10 seperti yang dijanjikan.

Keputusan adalah muktamad, dan harap maklum...

{ 21 comments.. read them below or add one }

Lea Azleeya Lea Azleeya 7 November 2016 2:58 PTG
Maaf elih.. tak kenal dengan dorg... :)
Fhatin Amelia Fhatin Amelia 7 November 2016 3:40 PTG
10 hinggit tu topup heheh banyak tuu !
Wani Sukarno Wani Sukarno 7 November 2016 4:09 PTG
cek 2 orang blogger ni x pernah follow lagi huu.. tapi yg nadiaa tu macam x berapa nak aktif .. tengok last entri bulan 9... kalau susah sangat buat cabutan lain hii
Busyra Bt Takiyudin Busyra Bt Takiyudin 7 November 2016 4:27 PTG
tak pernah kenal pun. hehe. belum pernah terjah blog dorang. kalau tak ada juga sy rasa mcm cabut undian lg sekali la. hihi
Nao Mei Nao Mei 7 November 2016 5:21 PTG
Cik akak lagi lah tak.kenal..hihi..berik cik akak jak lah..hihi
Cekgu Norazimah Cekgu Norazimah 7 November 2016 5:43 PTG
tak kenal la blogger tu, susah2 bg je topup dekat CN ;)
Nona Qiyah Nona Qiyah 7 November 2016 8:15 PTG
Hehee, meh2, saya sudi.... x berapa kenal.... pernah dgr je..hoho...
Elih Japahar Elih Japahar 7 November 2016 8:21 PTG
Okay, tak pa..mungkin ada blogger lain yg kenal :)
Elih Japahar Elih Japahar 7 November 2016 8:22 PTG
Yup, boleh hidupkan number dalam 10hari tu hehe..
Elih Japahar Elih Japahar 7 November 2016 8:22 PTG
Yup, mmg tak berupdate blog dia..kalau tak ada feedback juga, sy akan buat cabutan baru..
Elih Japahar Elih Japahar 7 November 2016 8:23 PTG
Baik..tunggu 3hari ini dulu :)
Elih Japahar Elih Japahar 7 November 2016 8:25 PTG
Hahaha..kena buat cabutan baru lah Cik Akak..nanti tak adil pulak :D
Elih Japahar Elih Japahar 7 November 2016 8:29 PTG
Hahaha...nanti kalo tak ada respon dr mereka, kita buat cabutan baru :)
Diana Rashid Diana Rashid 7 November 2016 9:38 PTG
tu yang tak best kalau buat GA guna blog ni..sebab yang join adalah blogger kaki GA je..dia buat blog untuk GA semata2..Jenis ni cuma buka blog sebulan sekali.Sekali dia buka blog, 10 GA dia join..hahah..Bagi kat akak je la.. :p
Adam Adam 8 November 2016 12:42 PG
I'm not a robot and
i'll read yours later.
Going out for supper.

It's me from:
http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com
Hani Fadhlina Abdul Rahman Hani Fadhlina Abdul Rahman 8 November 2016 9:17 PG
Saya rasa tak payah buat cabutan lain... Susah susah jer... Bagi terus kat saya... Senang skit... Hahaha...
Adam Adam 8 November 2016 1:21 PTG
Diana rashid,

Blogger ni ada macam2. Yg u kata ada blogger tulis sebulan sekali memang betul. Tapi kalau tulis setiap jam pun tak guna kalau yg di tulis tu rubbish.

Ramai pengomen belum tau tulisan berkualiti. Tengok cara pengomen dan cara penuis mengrespons.

Sebelum saya baca tulisan seseorang saya tengok pengomen dulu.

Salam kenal diana.