[Giveaway] Patutkah Aku Buat Cabutan Pemenang Baru?

Sudah hampir 1 bulan lebih Giveaway yang saya anjurkan di blog ini berlalu tetapi masih ada 2 pemenang yang tidak menuntut hadiah. 
Persoalannya, adakah blogger ini aktif ataupun tidak? sudah banyak alternatif saya buat..
  • Komen di entry penyertaan giveaway.
  • PM di akaun facebook.
  • Buat entry peringatan menuntut hadiah.
Senarai Peserta - Senarai Peserta Giveaway Tunai RM200 By Elih Japahar 

Walaubagaimanapun, tidak ada maklum balas yang saya terima. Adakah patut saya buat cabutan pemenang semula? atau biarkan sajaaa haha..

2 blogger wanita ini masih belum menuntut hadiah Top Up RM10:


Tempat Kelapan: Peserta No. 121
Nama Blog: Why I Am So Shy
URL Blog: http://keranaakumalu.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

Tempat Kesepuluh: Peserta No. 74
Nama Blog: Nadiafarhanaa
URL Blog: http://nadiaafarhanaa.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

Sekiranya ada yang mengenali blogger ini, sila maklumkan untuk menuntut hadiah dengan saya. Sekiranya tiada maklumbalas dalam tempoh 3hari bermula hari ini, maka saya akan buat cabutan baru untuk mencari pemenang top up RM10 seperti yang dijanjikan.

Keputusan adalah muktamad, dan harap maklum...

21 Komentar untuk "[Giveaway] Patutkah Aku Buat Cabutan Pemenang Baru?"

Maaf elih.. tak kenal dengan dorg... :)

10 hinggit tu topup heheh banyak tuu !

cek 2 orang blogger ni x pernah follow lagi huu.. tapi yg nadiaa tu macam x berapa nak aktif .. tengok last entri bulan 9... kalau susah sangat buat cabutan lain hii

tak pernah kenal pun. hehe. belum pernah terjah blog dorang. kalau tak ada juga sy rasa mcm cabut undian lg sekali la. hihi

Cik akak lagi lah tak.kenal..hihi..berik cik akak jak lah..hihi

tak kenal la blogger tu, susah2 bg je topup dekat CN ;)

Hehee, meh2, saya sudi.... x berapa kenal.... pernah dgr je..hoho...

Okay, tak pa..mungkin ada blogger lain yg kenal :)

Yup, boleh hidupkan number dalam 10hari tu hehe..

Yup, mmg tak berupdate blog dia..kalau tak ada feedback juga, sy akan buat cabutan baru..

Hahaha..kena buat cabutan baru lah Cik Akak..nanti tak adil pulak :D

Hahaha...nanti kalo tak ada respon dr mereka, kita buat cabutan baru :)

tu yang tak best kalau buat GA guna blog ni..sebab yang join adalah blogger kaki GA je..dia buat blog untuk GA semata2..Jenis ni cuma buka blog sebulan sekali.Sekali dia buka blog, 10 GA dia join..hahah..Bagi kat akak je la.. :p

I'm not a robot and
i'll read yours later.
Going out for supper.

It's me from:
http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

Saya rasa tak payah buat cabutan lain... Susah susah jer... Bagi terus kat saya... Senang skit... Hahaha...

Diana rashid,

Blogger ni ada macam2. Yg u kata ada blogger tulis sebulan sekali memang betul. Tapi kalau tulis setiap jam pun tak guna kalau yg di tulis tu rubbish.

Ramai pengomen belum tau tulisan berkualiti. Tengok cara pengomen dan cara penuis mengrespons.

Sebelum saya baca tulisan seseorang saya tengok pengomen dulu.

Salam kenal diana.

Back To Top