Minyak Herba Asmak Penawar Asma Pada Bayi

Minyak Herba Asmak Penawar Asma Pada Bayi Mujarab | Ibubapa yang sentiasa mengambil berat tentang kesihatan anak mereka pastinya tidak akan cepat berputus asa mendapatkan produk terbaik atau ubat-ubatan terbaik dipasaran. Maklumlah, masa sekarang ni terlalu banyak produk yang dijual samada dikedai mahupun secara online.

Ketika anak lelaki saya berumur 4 bulan, itulah kali pertama dia demam dan selsema. Hidung berhingus dan leher berkahak. Kami sekeluarga mengalami selsema, batuk dan demam pada masa itu. Memandangkan dia adalah anak pertama kami dan belum cukup ilmu didada tentang kesihatan anak, kami hanya tahu satu cara iaitu pergi ke klinik swasta untuk mendapatkan rawatan nebulizer dan membeli ubat-ubatan di farmasi.

Kesian sangat bila anak tak nak tidur disebabkan kesukaran bernafas, leher yang berkahak...sampaikan tak tidur malam dibuatnya..semangat bekerja pun agak terganggu kerana tidak cukup tidur..mengenang kembali memori itu, dalam hati saya alangkah baiknya kalau saya tahu lebih awal tentang produk ini..



Minyak Herba Asmak


Tahukah anda? terdapat satu produk ubatan tradisional yang telah di kormesialkan di Malaysia semakin mendapat tempat dihati rakyat Malaysia khususnya. Banyak testimoni mengakui keberkesanan ubat mujarab untuk pelbagai penyakit ini. Produk tersebut adalah..Minyak Herba Asmak.

Produk yang dinamakan Minyak Herba Asma Mujarab yang kemudian ditukar kepada Minyak Herba Asma dan terbaru syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (MHAM) menggunakan nama Minyak Herba Asmak untuk membawa produk ini lebih jauh.


Ianya adalah formulasi baru dengan teknologi nano yang dibuat khusus untuk pengguna agar lebih selamat, suci dan keberkesanannya lebih pantas. Rekod setakat ini, Minyak Asma Mujarab Sdn Bhd sudah mempunyai pengedar 1300+ di seluruh Malaysia. Jika anda berminat untuk menjadi salah seorang stokis dan ejen pun amat dialau-alukan..tapi sebelum tu, saya nak cerita sedikit sebanyak tentang produk ini dulu..


Keistimewaan Menggunakan Minyak Herba Asmak


Berikut adalah beberapa FAKTA yang perlu anda tahu tentang produk keluaran Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (MHAM):

  1. Mengambil masa yang lama untuk menjalankan Research & Development (R&D) keatas minyak ini agar ianya selamat dan berkesan lebih cepat.
  2. Kandungan Minyak Herba Asmak yang telah menjalani R&D lebih selamat dan suci, tidak 'overdose' bahan tertentu dan tidak mengandungi unsur bahan aktif yang tinggi.
  3. Minyak Herba Asmak juga lebih mesra kulit, dimana peratusan alahan pada herbanya tersangat rendah.
  4. Minyak Herba Asmak lebih cepat menyerap di kulit, sebab itulah ramai yang mengakui keberkesannya jauh lebih cepat.
  5. Minyak Herba Asmak berangin dan ianya mengikut piawaian yang ditetapkan.

Minyak Herba Asmak telah terbukti berkesan untuk mengatasi masalah seperti:
  • Asma
  • Semput
  • Batuk
  • Berkahak
  • Lelah
  • Selsema
  • Gigitan serangga
  • Luka
  • Terkena
  • Sakit perut
  • Bengkak
  • Lenguh
  • Buasir
  • Sembelit
  • Senggugut
  • Melancarkan peredaran darah
  • Sakit kepala
  • Migrain
  • Resdung
  • Sakit gigi
  • Strok  dan
  • Ulser
Paling penting adalah, produk ini sesuai untuk semua peringkat umur. Senarai masalah kesihatan diatas adalah masalah yang lazimnya berlaku dalam keluarga. Lebih-lebih lagi yang ada anak kecil. Masalah batuk, selsema berhingus mungkin boleh menjejaskan masalah pernafasan anak dan boleh menyebabkan asma.

Kelebihan Menggunakan Minyak Herba Asmak:
  1. Boleh menjimatkan kos belanja beli ubat-ubatan yang terhad kepada umur pesakit sahaja.
  2. Boleh menjimatkan masa dan tenaga pergi ke klinik atau hospital untuk menjalani rawatan seperti inhaler ataupun nebulizer.
  3. Amat sesuai untuk semua peringkat umur, tak kiralah bayi maupun warga emas.
  4. Hanya gunakan sebotol pun dah dapat perubahan/kesan kepada penguna.

Penawar Asma Pada Bayi


Inilah ubat murah, mujarab dan sangat mudah digunakan. Minyak Herba Asmak ini amat mudah digunakan, untuk masalah Asma, Batuk dan Kahak pada bayi,  caranya mudah dengan sedikit penerangan daripada pengedar/ejen Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd anda boleh dapatkan nasihat daripada mereka.

minyak-herba-asmak-penawar-asma-pada-bayi
Sahabat sejati setiap hari Baby Ian - Minyak Herba Asmak + Bedak Asmak

Asma, Batuk dan Kahak Pada Bayi - Sapukan minyak asmak ini di tapak kaki, betis, bahagian dada depan dan belakang secara menyeluruh,tengkuk dan kawasan bawah dagu. Untuk bayi, lakukan juga tepukan, 'percussion' dan rawatan stim dengan mencampur sedikit minyak asmak ini kedalam air suam kemudian sedut stimnya.

Untuk masalah lain, anda hanya perlu sapukan dikawasan yang bermasalah. - Dapatkan nasihat dengan pengedar anda jika perlu. Panduan dan cara-cara menggunakan Minyak Herba Asmak juga akan disertakan pada setiap pembelian.

Untuk lebih memahami tentang Asma, tonton video ini - 5 Tanda Awal Penyakit Asma


Pastikan Produk Minyak Herba Asmak Original


Sesiapa yang telah mendapatkan/membeli Minyak Herba Asmak ini akan diberikan rundingan cara memakai mengikut masalah yang dihadapi dan biasanya akan dipantau oleh pengedar sah yang mempunyai ID. Malah, pelanggan amat digalakkan berhubung dengan pengedar tersebut untuk sebarang masalah berkaitan atau berkongsi pengalaman mencuba.

Untuk memastikan anda membeli produk yang asli (original), anda harus tahu bagaimana untuk membezakan produk asli dan tiruan. Jika sukar untuk membezakannya...

Pastikan anda mendapatkan minyak dari pengedar yang SAH Syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (MHAMSB) dan jika anda masih ragu-ragu, anda boleh meminta nombor ID pengedar dari mereka.

Nasihat saya, sebelum membeli Minyak Herba Asmak ini anda layari laman web www.penawarasma.com.my dahulu untuk melihat senarai stokis dan ejen pengedar untuk memastikan produk yang anda beli adalah asli.

Baca sini ..



Testimoni Mengakui Keberkesanan Minyak Herba Asmak


Ini adalah beberapa testimoni pengguna Minyak Herba Asmak yang dikeluarkan oleh Syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (MHAMSB) yang kebanyakkannya memberikan maklumbalas yang amat positif.




Ada ratusan lagi testimoni yang pengguna kongsikan - Lihat testimoni yang lain sini

Testimoni ini saya yang punya...

2 hari yang lepas, leher saya terasa sakit sangat disebabkan salah tidur. Sakit yang teramat sangat sampaikan nak pusingkan kepala pun susah, nak pusingkan kepala dah macam robot terpaksa pusingkan badan sekali dengan kepala. Selepas sapukan Minyak Herba Asmak di bahagian leher dan tengkuk 4 kali sehari, hari ini (hari ke-3) dah nak hilang sakit tu..- Elih

Anak saya digigit nyamuk di bahagian dahi, dia selalu menggaru sebab kesan gigtan tu terasa gatal..selepas disapu Minyak Herba Asmak ini 3 kali sehari..kesan gigitan nyamuk semakin hilang dan sembuh, tak ada lagi garu menggaru didahi..- Elih

Dulu memang tak tahu produk ni, sekarang dah tahu...cadangkan kepada ahli keluarga lain, kena ada 1MHAM untuk 1RUMAH barulah kesihatan terjaga..


Harga Minyak Herba Asmak Di Malaysia


Untuk pengetahuan anda yang pertama kali dengar produk mujarab ini, harga pasaran yang ditawarkan oleh Syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd adalah RM39 .

Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd kini dalam promosi, bermula bulan November 2016 ini setiap pembelian Minyak Herba Asmak anda akan dapat kotak tabung percuma.

http://elihjapahar.com/minyak-herba-asmak-promosi-bulan-november

Satu lagi alternatif bijak untuk mengajar dan mendidik anak kecil menanam sikap suka menabung. Beli Minyak Herba Asmak, kotaknya boleh gunakan untuk menyimpan/menabung duit siling. Jangan buang kotak ye!

Sekiranya anda berminat nak mencuba atau nak jadi agen, anda bolehlah ke link dibawah atau hubungi terus:

Hotline: 019-9708897

Website 
Rasmi Syarikat : http://mham.com.my/

Minyak Herba Asmak: http://penawarasma.com.my/

Instagram 
Minyak Herba Asmak: https://www.instagram.com/mham.sdnbhd/

Fan Page 
Minyak Herba Asmak: https://www.facebook.com/penawarasma/

Minyak Herba Asmak HQ: https://www.facebook.com/minyakherbaasmamujarabsdnbhd/

Youtube
Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCW7XwJbaxkXCKe3f7NEucag


Sekian, dan semoga bermanfaat untuk anda.

20 Komentar untuk "Minyak Herba Asmak Penawar Asma Pada Bayi"

Ramai juga yang dah buat entry tentang Minyak Herba Asmak.. Tapi, setiap entry berlainan gayanya.

Adeh..bro elih pun dh join..

nampak gaya susah nak lawan ni..tu belum masuk HH dgn BM..huhu..

apa2 pun terbaik entry ni..di halaman depan carian google buat masa ini..

Fuhhh, terbaikk kesan ehh, nona tengah try lagi ni, nak tgk perubahan satu persatu..heheee

Ikhtiar sementara nak jumpa doktor.

Assalamualaikum.....Wahh Bro Elih pun join juga kontest blog yer. Anyway good luck untuk kontest blog yer. MYiDEAKiNi pun join juga... :)

Menariklah abang kita punya entry nie betul2 ikut format tersusun rapi..boleh menang ni bang oii

susah la nk lawan...elihjapahar orang hebatnya...sama2 persaingan sihat...

minyak ni pun serasi dengan anak saya juga

Itulah yg bagusnya, tak lah mcm copy & paste kan hehe

Cubalah, produk ni memang bagus..

Kalau ada rezeki, mudah-mudahan diperkenankan :)

Bro lokman pun hebat jugak..persaingan sihat sgt huhu

Baguslah, nanti nk beli lagi....

As'salamualaikum Bro Elih
Good info.. Nina pun guna minyak asmak ni.
Jemput singgah blog Nina.. kita pun join sama contest:)
www.ninamirza.com

Back To Top