Post Top Ad

Post Top Ad

Terima Komisen Affiliate Klikjer November 2016

Terima Komisen Affiliate Klikjer November 2016 | Sejak menyertai program affiliate ebook klikjer bulan Jun lepas, saya telah mendapat komisen hampir setiap bulan iaitu Julai, Ogos, September, dan November. Malangnya, bulan Oktober saya tidak berjaya mendapatkan sebarang jualan ebook. 

Namun, bulan November seakan-akan mengisi kekosongan bulan Oktober tu. Saya berjaya menghasilkan jualan yang ke-4, 5, 6 dan 7. Dan, tak sangka berjaya masuk Top 10 Affiliate pada bulan November berdasarkan komisen tertinggi yang dihasilkan.


Komisen untuk bulan November 2016 telahpun dikreditkan ke akaun Maybank seperti yang dijanjikan oleh pengurusan klikjer.com. 


Ada rakan tanya, bagaimana kamu berjaya buat sales? sebab dia dah join lama affiliate klikjer ni tapi belum ada rezeki dapatkan komisen..jawapan dia mudah saja, buat artikel menggunakan teknik SEO sebab pengunjung daripada enjin carian google sangat berkualiti. Mereka mahukan jawapan bagi persoalan yang mereka nak cari di google.

Jika artikel anda benar-benar menarik minat mereka, pastinya ebook yang kita kongsikan akan dibeli. 

Ingat, ada beberapa Ebook yang laris dijual pada bulan November lepas dan kita bolehlah fokus buat artikel berdasarkan Carta Top 10 Ebook Klikjer dibawah ini..


Carta Top 10 Ebook Klikjer - November 2016


Kedudukan carta adalah berdasarkan bilangan unit yang terjual sepanjang bulan November 2016.

  1. RahsiaTaobao.com oleh Nigel Ong
  2. BisnesBakeri.com oleh Nik Roslin
  3. BisnesAiskrim.com oleh Afiq Rusly
  4. RahsiaTemudugaKerajaan.com oleh Jud Jamil
  5. IGKaboom.com oleh Nigel Ong
  6. RahsiaKambing.com oleh Farid Sulaiman
  7. BisnesAirBalang.com oleh Mizan Sulaiman
  8. SistemSaham.com oleh Khairul Arifin Selamat
  9. PanduanMuet.com oleh Allahyarhamah Norehan Mohd Nooh
  10. SuamiUnggul.com oleh Dr H.M TUAH

Dengan menggunakan kedudukan carta top 10 ini, kita dah boleh pilih mana ebook yang perlu kita promote pada bulan Disember ini. Terpulanglah nak pilih mana pun, asalkan anda boleh menghasilkan artikel berkaitan ebook diatas.

Nak dapatkan side income dengan klikjer? Daftar sini - Daftar klikjer

Mungkin ayat saya susah nak faham, tapi ada panduan untuk anda yang pasti akan mudah difahami. Panduan ini adalah lengkap untuk anda ikuti - Panduan Buat Duit Dengan Blog 

Nak buat duit dengan blog tapi belum ada blog? berminat nak buat blog jugak? anda boleh rujuk panduan ini untuk memudahkan proses membuat blog sendiri nanti - Panduan Bina Blog Sendiri

Semoga berjaya.

7 ulasan:

  1. Belum mampu belajar teknik seo mantap..tunggu masa dan waktu..haha

    BalasPadam
  2. TAhniah elih...kau memang hebat..teruskan lagi ..

    BalasPadam
  3. Terbaik elih..xde rezeki jie untuk bln ni..huhu

    BalasPadam
  4. Wahh hebat... MOga terus berjaya ye elih... memang terbaik..

    BalasPadam
  5. Tahniah sebab masuk list Top 10! Usaha keras yang konsisten mesti akan membuahkan hasil

    BalasPadam