Terima Komisen Kedua Affiliate Tim Infokerjaya

Terima Komisen Kedua Affiliate Tim Infokerjaya | Selepas komisen pertama Affiliate Infokerjaya ini, kini datang lagi komisen yang seterusnya. Bagi blogger newbie dalam bidang affiliate, saya rasa agak malu nak tunjuk komisen yang tak seberapa. RM30 je pun, bayar bil air sebulan punya lepaslah kot haha..


Nak buat duit dengan blog bukan sesuatu perkara yang mustahil lagi...ramai dah blogger yang full time dan menjana pendapatan bermula 3 hingga 5 angka sebulan..lebih-lebih lagi yang house wife dan house husband yang full time dengan blog..

Tahukah anda? Tim Infokerjaya merupakan syarikat berdaftar yang memberikan pelbagai maklumat dan panduan tentang niche pekerjaan di sektor awam dan swasta di Malaysia, ramai calon Separa Perubatan, Calon Peperiksaan Online SPA, dan calon temuduga SPA telah berjaya dengan rujukan yang diperolehi daripada Ebook Tim Infokerjaya.

Setiap tahun, pasti ada peperiksaan online dan temuduga yang akan dijalankan SPA..dari situ anda boleh mengambil peluang untuk mempromosikan ebook rujukan dan dapatkan komisen daripada setiap jualan melalui link affliate anda. 

Menarik kan? jika anda berminat menjana pendapatan sampingan - Daftar Sini

Baca Artikel Menarik Ini Juga

14 Comments

Tahniah. RM30 kira banyak tu. Dapat makan laksa asam pun dah lepas banyak kali. Hihi

RM30 pun... kalau masuk time hujung-hujung bulan boleh makan KFC kot

tahniah beb.

lepas ni, leh dapat lagi.

waa banyak tu rm30.. lepas la duit makan tuk 3 hari tu... hehe..

Tahniah..kiranya okay elih..bukannya senangnya...sy pun pulangan kosong.

Sikit je lah..lepaslah bayar bil air sebulan huhu

Yup Cik Itah memang best kalau dapat sales :P

Tau tak pe..sikit pun ada guna jugak kan hahaha

Hahaha..mcm perli je tuan sabree =))

Terima kasih titan..hang lagi hebat bab ni

Bolehlah kalau seorang, kalau member ikut sekali sehari je ni ahaha

Bukan senang nk dapat sales ebook ni, tapi at least ada jugak hasil drpd tk ada kan?


EmoticonEmoticon