Terima Komisen Kedua Affiliate Tim Infokerjaya

Advertisemen
Terima Komisen Kedua Affiliate Tim Infokerjaya | Selepas komisen pertama Affiliate Infokerjaya ini, kini datang lagi komisen yang seterusnya. Bagi blogger newbie dalam bidang affiliate, saya rasa agak malu nak tunjuk komisen yang tak seberapa. RM30 je pun, bayar bil air sebulan punya lepaslah kot haha..


Nak buat duit dengan blog bukan sesuatu perkara yang mustahil lagi...ramai dah blogger yang full time dan menjana pendapatan bermula 3 hingga 5 angka sebulan..lebih-lebih lagi yang house wife dan house husband yang full time dengan blog..

Tahukah anda? Tim Infokerjaya merupakan syarikat berdaftar yang memberikan pelbagai maklumat dan panduan tentang niche pekerjaan di sektor awam dan swasta di Malaysia, ramai calon Separa Perubatan, Calon Peperiksaan Online SPA, dan calon temuduga SPA telah berjaya dengan rujukan yang diperolehi daripada Ebook Tim Infokerjaya.

Setiap tahun, pasti ada peperiksaan online dan temuduga yang akan dijalankan SPA..dari situ anda boleh mengambil peluang untuk mempromosikan ebook rujukan dan dapatkan komisen daripada setiap jualan melalui link affliate anda. 

Menarik kan? jika anda berminat menjana pendapatan sampingan - Daftar Sini

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
© Copyright 2017 Elih Japahar - All Rights Reserved - Created By BLAGIOKE Diberdayakan oleh Blogger