Terima Komisen Kedua Affiliate Tim Infokerjaya

Terima Komisen Kedua Affiliate Tim Infokerjaya | Selepas komisen pertama Affiliate Infokerjaya ini, kini datang lagi komisen yang seterusnya. Bagi blogger newbie dalam bidang affiliate, saya rasa agak malu nak tunjuk komisen yang tak seberapa. RM30 je pun, bayar bil air sebulan punya lepaslah kot haha..


Nak buat duit dengan blog bukan sesuatu perkara yang mustahil lagi...ramai dah blogger yang full time dan menjana pendapatan bermula 3 hingga 5 angka sebulan..lebih-lebih lagi yang house wife dan house husband yang full time dengan blog..

Tahukah anda? Tim Infokerjaya merupakan syarikat berdaftar yang memberikan pelbagai maklumat dan panduan tentang niche pekerjaan di sektor awam dan swasta di Malaysia, ramai calon Separa Perubatan, Calon Peperiksaan Online SPA, dan calon temuduga SPA telah berjaya dengan rujukan yang diperolehi daripada Ebook Tim Infokerjaya.

Setiap tahun, pasti ada peperiksaan online dan temuduga yang akan dijalankan SPA..dari situ anda boleh mengambil peluang untuk mempromosikan ebook rujukan dan dapatkan komisen daripada setiap jualan melalui link affliate anda. 

Menarik kan? jika anda berminat menjana pendapatan sampingan - Daftar Sini

{ 14 comments.. read them below or add one }

Cik Itah Cik Itah 19 Disember 2016 11:38 PG
macam best ja affiliate ni..
Reen Johari Reen Johari 19 Disember 2016 12:19 PTG
Tahniah. RM30 kira banyak tu. Dapat makan laksa asam pun dah lepas banyak kali. Hihi
sabree hussin sabree hussin 22 Disember 2016 7:00 PTG
RM30 pun... kalau masuk time hujung-hujung bulan boleh makan KFC kot
titan titan 23 Disember 2016 12:35 PG
tahniah beb.

lepas ni, leh dapat lagi.
Ahmad Hasif Ahmad Hasif 31 Disember 2016 4:13 PG
waa banyak tu rm30.. lepas la duit makan tuk 3 hari tu... hehe..
lokman amirul lokman amirul 1 Januari 2017 10:22 PTG
Tahniah..kiranya okay elih..bukannya senangnya...sy pun pulangan kosong.
Elih Japahar Elih Japahar 3 Januari 2017 8:11 PG
Sikit je lah..lepaslah bayar bil air sebulan huhu
Elih Japahar Elih Japahar 3 Januari 2017 8:12 PG
Yup Cik Itah memang best kalau dapat sales :P
Elih Japahar Elih Japahar 3 Januari 2017 8:13 PG
Tau tak pe..sikit pun ada guna jugak kan hahaha
Elih Japahar Elih Japahar 3 Januari 2017 8:15 PG
Hahaha..mcm perli je tuan sabree =))
Elih Japahar Elih Japahar 3 Januari 2017 8:16 PG
Terima kasih titan..hang lagi hebat bab ni
Elih Japahar Elih Japahar 3 Januari 2017 8:17 PG
Bolehlah kalau seorang, kalau member ikut sekali sehari je ni ahaha
Elih Japahar Elih Japahar 3 Januari 2017 8:18 PG
Bukan senang nk dapat sales ebook ni, tapi at least ada jugak hasil drpd tk ada kan?