Baju T-Shirt Hasil Tebus Mata Ganjaran Valued Opinions

Dua bulan menyertai Valued Opinions ni, akhirnya berjaya juga menebus mata ganjaran sebanyak RM30. Semua ganjaran ini adalah hasil daripada menjawab soalan-soalan survey atau kajian. Walaupun banyak email yang terlepas untuk menjawab soalan survey namun berjaya juga mencecah RM30.

Nilai RM30 ini adalah jumlah minimum yang boleh ditebus samada Baucer KFC & Pizza Hut, Baucer AEON, atau Baucer Zalora .Memandangkan ini adalah pengalaman pertama saya dengan Valued Opinions, maka dengan mata ganjaran berjumlah RM30 ditebus dengan Baucer RM30 untuk pembelian di Zalora Malaysia.

Tebus Mata ganjaran di zalora Malaysia
Email Baucer Zalora

Cara Untuk Menggunakan Baucer Zalora


Caranya mudah saja,...

Anda layari laman web - Zalora Malaysia

Pilih baju, kasut atau lain-lain produk yang boleh dibeli dengan harga bersamaan  nilai Baucer Zalora RM30 tersebut. Banyak baju T-Shirt lelaki dan wanita ada didalam Zalora ini. Anda pilih saja mana yang berkenaan dan ketika melakukan pembayaran..masukkan kod Baucer (kod tuntutan).

Harga T-Shirt saya ini adalah RM29.90..10 sen hangus tapi tak apa lah! hehe..dapat FREE je kot..

Kos penghantaran ke Kuching, Sarawak adalah berjumlah RM10 dan perlu dibayar menggunakan kredit kad atau bank transfer sahaja.

Membeli belah di zalora malaysia
Bungkusan T-Shirt menggunakan perkhidmatan City-Link

T-Shirt dari Zalora Malaysia
T-Shirt Zalora - I'M NOT FAT, I'M JUST EASY TO SEE

Memang saya tak FAT pun, tapi manalah tahu tahun 2017 ni boleh jadi macam-macam kan hahaha..sebenarnya saya suka 'statement' atas baju ni..ingat nak jadi model baju, tapi baju ni masih bau 'kilang' terpaksalah di cuci terlebih dahulu..

Kira ini rezeki awal tahun 2017, satu permulaan yang agak baik...

Nak dapatkan Baucer Zalora macam saya jugak? apa lagi..jomlah ramai-ramai daftar Valued Opinions sekarang - Daftar Sini

Kalau nak tengok baju T-Shirt yang lain, boleh lah terus ke laman web - Zalora Malaysia

Rasanya baju dah kering, nak pergi supermaket dulu beli barang dapur hihi...

Bubye..

{ 14 comments.. read them below or add one }

Lea Azleeya Lea Azleeya 5 Januari 2017 4:58 PTG
uik2.. best la elih ni.. pandai menjana duit dengan blog.. :)
Yumida Huda Yumida Huda 5 Januari 2017 6:06 PTG
i'm not fat..hihi..best ayat ya..
kmk pun sm juak baruk tebus voucher zalora. kdg2 x sedar berejam2 layan mata nangga brg zalora
Reen Johari Reen Johari 5 Januari 2017 6:55 PTG
yup.. Best ayat i'm not fat.. Simple tapi smart..

http://www.reenri.com
Irda Garmin Irda Garmin 5 Januari 2017 8:34 PTG
suka ayat kat tshir ni..tahniah tuan :)
imnajmi imnajmi 6 Januari 2017 7:19 PG
Terima kasih atas info.. walaupun saya ni gemok cute hehe.. orang la kata hehe... try pi kot dapat jugak t shirt ni
sabree hussin sabree hussin 7 Januari 2017 8:10 PTG
Dah join jugak Value Opinion ni. Tapi tak pernah lagi buat dengan serius
titan titan 10 Januari 2017 12:57 PG
berapa kali hang jawab survey diorang tu?
Elih Japahar Elih Japahar 10 Januari 2017 2:26 PTG
Aoklah..beli online jak senang kan..tak payah penat2 cari parking d shoping mall
Elih Japahar Elih Japahar 10 Januari 2017 2:28 PTG
Terima kasih..usaha utk dpt benda free :P
Elih Japahar Elih Japahar 10 Januari 2017 2:30 PTG
Tunggu je email dia masuk, pastu cepat2 lah jawab sebab terhad..lambat sikit tak dapat lah survey tu..
Elih Japahar Elih Japahar 10 Januari 2017 2:32 PTG
Senang je tn sabree..nak try betul ke tak je, mmg terbukti boleh claim :)
Elih Japahar Elih Japahar 10 Januari 2017 2:34 PTG
Sy jawab 8 survey je tuan titan..survey tu bernilai RM3/RM5/RM7..siapa cepat jawab dia dapat..lambat, habis kuota..huhu