Komisen Ketiga Involveasia Disember 2016

Advertisemen
Komisen Ketiga Involveasia Disember 2016 | Tahun 2016 telahpun melabuhkan sayapnya semalam. Hari ini pula menjelma lembaran baru tahun 2017, ramai yang mempunyai azam baru tahun 2017 namun bagi saya azam tahun lepas masih diteruskan. Anak lelaki semakin membesar dan perlukan kawan bermain di rumah huhuu..


Komisen Involveasia Disember 2016


Saya mula menyertai affiliate Involveasia ini pada bulan September 2016 dan pada bulan Oktober adalah bermulanya komisen Involveasia bertambah banyak. Blogger yang sudah lama menyertai program affiliate ini pasti sudah menjana banyak komisen daripada saya. 

Untuk bulan Disember 2016, ini saja yang dapat dihasilkan...

Komisen Disember 2016 Affiliate Involveasia
Komisen Involveasia Disember 2016

Ada blogger kata, pembayaran pihak involveasia agak lambat..yup! memang lambat kerana mereka akan mengambil masa 60 hingga 90 hari bagi setiap sales atau leads yang anda hasilkan untuk disahkan. Kesabaran itu amatlah penting ye..

Nak menjana pendapatan dengan blog melalui program affiliate Involveasia? Daftar sini - Daftar InvolveAsia

Semoga tahun 2017 membawa keberkatan dan rezeki buat kita semua. Amin.

Selamat Tahun Baru 2017!

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
© Copyright 2017 Elih Japahar - All Rights Reserved - Created By BLAGIOKE Diberdayakan oleh Blogger