Post Top Ad

Post Top Ad

Komisen Ketiga Involveasia Disember 2016

Komisen Ketiga Involveasia Disember 2016 | Tahun 2016 telahpun melabuhkan sayapnya semalam. Hari ini pula menjelma lembaran baru tahun 2017, ramai yang mempunyai azam baru tahun 2017 namun bagi saya azam tahun lepas masih diteruskan. Anak lelaki semakin membesar dan perlukan kawan bermain di rumah huhuu..


Komisen Involveasia Disember 2016


Saya mula menyertai affiliate Involveasia ini pada bulan September 2016 dan pada bulan Oktober adalah bermulanya komisen Involveasia bertambah banyak. Blogger yang sudah lama menyertai program affiliate ini pasti sudah menjana banyak komisen daripada saya. 

Untuk bulan Disember 2016, ini saja yang dapat dihasilkan...

Komisen Disember 2016 Affiliate Involveasia
Komisen Involveasia Disember 2016

Ada blogger kata, pembayaran pihak involveasia agak lambat..yup! memang lambat kerana mereka akan mengambil masa 60 hingga 90 hari bagi setiap sales atau leads yang anda hasilkan untuk disahkan. Kesabaran itu amatlah penting ye..

Nak menjana pendapatan dengan blog melalui program affiliate Involveasia? Daftar sini - Daftar InvolveAsia

Semoga tahun 2017 membawa keberkatan dan rezeki buat kita semua. Amin.

Selamat Tahun Baru 2017!

9 ulasan:

  1. ya ALLAH seronoknya tuan....seronok sy tengok..byk bende boleh buat dengan duit tu...terima kaish share tuan..double terima kasih nanti ajar irda ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh, apa salahnya..manalah tau rezeki awak pulak lepas ni..

      Padam
  2. hbat elih ni..baru join beberapa bln dh dpt income mcm ni..semoga terus berusaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih bro..sama2 kita usaha !

      Padam
  3. Duit ni dah masuk dalam akaun bank ke belum?

    BalasPadam
  4. Uisss.. gile gempak elih.. Plzzz ajar kami.. Hurrmmm.. :(

    BalasPadam
  5. sy baru kena lamar di email oleh involveasia ni..suda daftar tapi tidak tau macam mana guna haha. ajar ba?

    BalasPadam