Post Top Ad

Post Top Ad

Rahsia Jana Pendapatan RM1000 Seminggu Dengan Uber

Rahsia Jana Pendapatan RM1000 Seminggu Dengan Uber | Sebagai pekerja sepenuh masa yang menghabiskan masa 8 jam di pejabat, mungkin terlintas difikiran untuk melakukan kerja sampingan bagi menambah pendapatan sampingan diri sendiri dan keluarga. Zaman sekarang ni ada banyak peluang untuk menjana pendapatan sampingan, apatahlagi jika dibuat secara sepenuh masa. Untung memang untung jika kena pada cara yang betul.

Rahsia Jana Pendapatan RM1000 Seminggu Dengan Uber

Kali ini, saya tak nak cerita pasal teknik buat duit sampingan dengan cara lain kerana nak bongkar rahsia sahabat saya yang berjaya menjana pendapatan lebih daripada RM1000 hanya dalam masa seminggu. Terkejut kan? dia bukan jual barang borong untuk berniaga pun, dia cuma pemandu Uber yang dijadikan sebagai kerja part time sahaja.

Perbezaan Uber Dan Grabcar

Bagi pemandu dan penumpang yang selalu menggunakan perkhidmatan Uber atau Grabcar ni memang dah tahu perbezaan antara dua nama popular ini. Kedua-dua perkhidmatan ini mempunyai persamaan dari segi tempahan menggunakan aplikasi yang boleh dimuat turun di google play store atau play store samada bayaran secara tunai atau kredit.

Perbezaan paling nyata bagi Uber dan Grabcar adalah 2 perkara ini:


#1. Tambang Berdasarkan Jarak & Masa

Uber - Caj sebanyak RM0.50 bagi setiap kilometer dan caj sebanyak RM0.25 bagi setiap minit perjanalan.

Grabcar - Caj sebanyak RM1.00 bagi setiap kilometer dan caj sebanyak RM0.00 bagi setiap minit perjalanan.


#2. Jenis Kenderaan Yang Digunakan

Uber - Kenderaan 4 pintu. Minimum kenderaan adalah Perodua Viva. Tahun dibuat - 2008 dan keatas.

Grabcar - Kenderaan 4 pintu. Minimum kenderaan adalah Perodua Myvi. 

Anda sebagai pengguna haruslah membuat pilihan dengan bijak samada nak guna perkhidmatan Uber atau Grabcar. Tetapi bagi saya, jika perjalanan yang sesak dengan lalu lintas boleh gunakan Grabcar tetapi jika jalan clear dan dirasakan lancar, gunakanlah Uber. Terpulang dengan anda nak guna mana satu. Jadilah pengguna yang bijak!

Rahsia Jana Pendapatan RM1000 Seminggu Dengan Uber

Mendengar cerita kejayaan sahabat kita, adakalanya kita terasa iri hati, cemburu dengan pendapatan yang dia dapat. Manakan tidak? seminggu saja pun dah dapat RM1000 lebih! kalau sebulan berapalah agaknya? kita yang kerja 4 minggu pun tak mampu sampai angka macam tu..

Rahsia Jana Pendapatan RM1000 Seminggu Dengan Uber

Ini adalah contoh pendapatan sahabat saya, dia adalah pemandu Uber/Uber Driver. Masyuk! pendapatan dia mengalahkan orang yang kerja kerajaan untuk sebulan tau..

Ramai pengguna mengatakan, perkhidmatan Uber adalah menjadi pilihan utama mereka kerana harga tambang yang agak murah.

Selain itu, insentive untuk mereka yang mahu menjana pendapatan sampingan dengan Uber tanpa perlu memandu. Dan..
  • Tak Perlu memandu kereta selepas waktu bekerja
  • Tak Perlu keluar rumah dan berjumpa sesiapa
  • Tak Perlu Risiko pelaburan apa-apa
  • Tidak Perlu Tahu Bahasa Inggeris Atau Belajar Apa-apa
  • Tak Perlu bersusah payah, duduk diam dan buat duit sahaja!

Rahsia Uber - Jana Wang Dengan Uber Tanpa Perlu Memandu

Untuk membantu anda menjana wang dengan uber tanpa perlu memandu, terdapat satu panduan khas untuk anda yang..
  • Menghadapi masalah kewangan
  • Mahu menambah pendapatan tambahan
  • Tidak mahu bekerja keras atau tidak mahu memandu kereta Uber
  • Tidak mahu lakukan sebarang pelaburan risiko lagi
  • Mahu duduk sahaja, dan duit masuk ke akaun bank...
  • Mahu bebas kewangan buat selamanya!
Buku panduan rahsia Uber ini telah terbukti berkesan dan telah membantu ramai orang..

Rahsia Jana Pendapatan RM1000 Seminggu Dengan Uber

Belum berdaftar sebagai Uber Driver? Isikan borang ini - Daftar Uber driver Sekarang! Dan, saya akan bantu anda untuk proses pendaftaran dan dokumentation.

[Klik] Teknik Rahsia Jana Pendapatan Dengan Uber

Rembat peluang jana pendapatan dengan Uber dan ubah hidup anda!

6 ulasan:

  1. bole tahan jugak pendapatan uber ni..1k tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yaa..memang boleh tahan, ini kawan punya statemnt..uber di kk

      Padam
  2. baru tahu perbezaan uber n grab car..hehe

    BalasPadam
  3. Salah satu nk cari pdpatan tambahan..masyuk jgk tu..

    BalasPadam
  4. Memang xdinafikan uber slh stu kerja yg menguntungkan

    BalasPadam
  5. Bolwh tahan pendapatan uber ni..

    BalasPadam