Software Grafik Suite Sesuai Untuk Peniaga Tanpa Upah Designer

Latest

ADVERTISEMENT SPACE 728X90

Software Grafik Suite Sesuai Untuk Peniaga Tanpa Upah Designer

Tahniah! Anda dihalaman yang betul. Sekiranya anda usahawan atau peniaga ataupun penyedia perkhidmatan editing Design Facebook Cover, Bisnes Card, eCover, dan Header Grafik maka baca artikel ini sehingga habis…baca dulu ya, maklumat ini mungkin boleh mengubah hidup anda!

Cuba tanya diri sendiri, jika ada 2 orang menjual produk yang sama, satu guna design cantik satu lagi design biasa. Mana satu pilihan anda? Design A dan B mana pilihan anda?

Software Grafik Suite Untuk Usahawan Pemula
Design Memainkan Peranan Penting Untuk Pengiklanan

Tidak syak lagi, majoriti akan pilih A. Nampak lebih konfiden biar yang design tu amatur ja :)

Sebenarnya apa yang berlaku adalah otak manusia proses visual gambar 60,000 kali lebih cepat daripada ayat. Jadi jualan lebih senang berlaku sebab lebih senang otak proses dan tangkap.

Software Grafik Suite Untuk Usahawan Pemula
Brain Process Visual Information 60,000 Times Faster Than Text!

Tu lah hakikatnya. Gambar lebih mudah masuk berbanding ayat-ayat berjela. Orang suka visual. Lebih cantik lebih tinggi 'conversion'..

Jadi ramai yang berimpian nak ada tool marketing berupa grafik yang cantik dan memukau...

Tetapi...

Bukan semua ada bakat design yang bagus. Nak outsource kepada designer pun tak cukup bajet.
  1. Kena ada software PHOTOSHOP (bayaran bulanan)
  2. Kena faham saiz, dimension, layering, angle yang tepat sebelum nak mula design (memang sakit kepala la)
  3. Semua dah ok, design pulak nampak pelik! (terima hakikat, kena ambil masa dan pengalaman untuk jadi pandai design

Kos Untuk Mengupah Designer Mahal


Agak-agak anda berapa kos untuk mengupah designer? Yes! penyelesaian bagi anda yang kurang masa nak design dan tak berapa berbakat bab design mendesign ni. Upahlah designer untuk bisnes anda...

Tetapi...

Ada beberapa halangan lagi yang anda kena hadapi:
  1. Keluarkan RM300-RM1000 untuk khidmat design
  2. Tunggu 7 hingga 14 hari untuk siap
Alamak, memang itu kah masanya? lambat kan? apatahlagi jika anda memerlukan adhoc punya banner promosi iklan yang nak dibuat. Kan best kalau boleh design sendiri ! hermmm..


8 Powertool Untuk Newbie Menyamar Jadi PRO


Berbekalkan 8 powertool yang digabungkan menjadi satu Software yang dipanggil Software Grafik Suite, anda boleh membuat editing Design Facebook Cover, Bisnes Card, eCover, dan Header Grafik sendiri. 

Software Grafik Suite Untuk Usahawan Pemula
8 Powertool Untuk Newbie

Kelebihan Software Grafik Suite 

Antara kelebihan menggunakan Software ini adalah..
  1. 8 Powertool Grafik yang boleh dihasilkan pada bila-bila masa
  2. Tak perlu ubah designer dan keluar modal untuk design 
  3. Tak perlu download software
  4. Tak perlu Install software
  5. Mudah digunakan, boleh siap dalam 5 minit
  6. Terdapat ribuan template banner yang disediakan
Ini kerana Software Grafik Suite ini menggunakan Teknologi Web-Base, selepas anda melakukan pembelian, anda akan diberikan Username dan Password untuk log in ke dalam laman web tersebut. Pilih software, mulakan design dan download design anda.

Mudah ja!


Letupkan jualan anda dengan ilustrasi banner iklan promosi dengan Software Grafik Suite sekarang! Anda mungkin boleh mengubah hidup anda dengan adanya software hebat ini. Jika dibandingkan dengan modal upah designer dengan harga software ini, beli software ini lebih jimat dan boleh mengasah bakat anda design banner garfik Sosial Media, Header & Grafik Website, eCover ataupun Grafik Marketing & Infografik.


Siapa Yang Perlu Dapatkan Software Ini?

Jika anda salah satu daripada senarai dibawah, anda memang tak akan rugi dapatkan Software ini..software ini sangat sesuai untuk:

  1. Usahawan yang perlukan design yang cepat dengan kos yang minimum
  2. Usahawan yang selalu buat quick promo
  3. Usahawan yang selalu ubah design banner/header/cover FB/Blog/Promo
  4. Mereka yang nak cari extra income dengan offer service design walaupun tak pandai design
Yang hebatnya, anda juga boleh jadi designer untuk orang lain...pssst! hehe..

Kalau ada rasa nak try dulu software ini, ada Trial 5 hari untuk anda. Dapatkan sekarang jugak sebelum harga naik lagi.


Dapatkan Software Grafik Suite Untuk Newbie sekarang! - Software Grafik Suite

Semoga membantu.

3 ulasan:

  1. Memang benar sama sekali!
    Julia pun kalau lihat iklan suka gambar yg menarik lebih mudah faham berbanding ayat x baca sangat pun haha

    BalasPadam
  2. ada jugak baca pasal ni semalam..blogger sapa entah yg update pasal ni..lupa pulak hehe tapi fuhh bagus software ni

    BalasPadam
  3. mmg power software tu..aku still pakai Photoshop lagi..tak reti nak pakai software lain

    BalasPadam