Rabu, 4 Januari 2017

Terima Komisen Affiliate Klikjer Disember 2016

Tahun 2016 telah melabuhkan tirainya, kini tahun 2017 menjelma, saya menjangkakan cabaran dunia blogging semakin banyak, kekangan masa dan sasaran kerja pada tahun 2017 ini memang lebih mencabar daripada tahun-tahun sebelumnya..

Komisen kali ini merupakan komisen ke-5 bagi program affiliate klikjer.com sepanjang tahun 2016. Kali ini, saya hanya berjaya membuat jualan ke 8, 9 dan 10. Mungkin disebabkan 2 minggu tiada update blog trafik agak slow dan semua orang bercuti balik kampung..kalau nak tau, kampung saya tak berapa bagus line internetnya, naik bukit dapatlah H+..sedih sungguhlah..huhu..

Cara Dapat Komisen klikjer
Komisen Affiliate Klikjer Disember 2016

Namun begitu, saya rasa bersyukur sangat sebab dalam beberapa bulan ini saya boleh menjana pendapatan melalui blog secara konsisten setiap bulan. Rahsianya? taip je di google memang ramai blogger yang kongsikan rahsianya..bagi saya, yang pertama adalah artikel dengan kekuatan SEO yang mampu berada di halaman pertama enjin carian sebagai faktor utama jualan berjaya. Keduanya, kualiti artikel anda sendiri boleh menarik minat pengunjung mendapatkan ebook tersebut.

Bagi anda yang belum mendapat komisen dengan affiliate klikjer ni, saya sarankan anda sentiasa follow-up page Klikjer.com di facebook kerana page tersebut sentiasa meng'update' Carta TOP 10 Ebook Klikjer setiap bulan. So, bolehlah fokus untuk ebook mana yang hendak ditulis dalam entry anda nanti.

Sekian dan mari kita sama-sama tingkatkan usaha di tahun 2017 ini! 

Tingkatkan prestasi, kurangkan kontroversi..

Kongsikan Artikel Ini

Artikel Berkaitan

Terima Komisen Affiliate Klikjer Disember 2016
4/ 5
Oleh

18 Comments

Tulis Comments
avatar
4 Januari 2017 6:46 PTG

Eh makin hbat plak elih ni..n lg hbt tukar tmplate dr shah ni..dpt tgk ksuguhan elih dlm blog ni..huhu..smoga trus maju..

Reply
avatar
5 Januari 2017 4:44 PG

pehh..

tahniah beb.

tak sesia wat promosi kan.

Reply
avatar
5 Januari 2017 9:25 PG

wahh tahniah rezeki atas usaha

Reply
avatar
5 Januari 2017 2:22 PTG

Terima kasih Jie..sama2 kita berusaha ye =p~

Reply
avatar
5 Januari 2017 2:23 PTG

Tq tuan titan..kena caranya pasti berhasil kan..tuan titan lagi hebat! (h)

Reply
avatar
5 Januari 2017 4:03 PTG

Huhu.. dah lama rasanya tak buat prmosi produk di laman klik jer. nampaknya nak kena start balik ni..hehe

Reply
avatar
5 Januari 2017 6:08 PTG

wah..bez eh..ajar kmk psl affilate..azam kmk thn tok nak try jana duit dgn affiliate...

Reply
avatar
6 Januari 2017 9:53 PG

tahniah..ohoho..makin ramai pesaing ni, kena lebihkan promosi nampaknya:P

Reply
avatar
10 Januari 2017 2:45 PTG

Jom start balik lah..ko kan otai affiliate hehe

Reply
avatar
10 Januari 2017 2:48 PTG

Boleh je..tapi memang dah bnyak org buat entry pasal affiliate ni..just nk buat je mungkin cara berbeza sikit

Reply
avatar
10 Januari 2017 2:53 PTG

Haha..nk bersaing dgn reeluv memang susahlah..tapi boleh tambahkan usaha lagi..hehe

Reply
avatar
zik
10 Januari 2017 7:51 PTG

hebat bro... susah juga saya nak dapat sales..

Reply
avatar
12 Januari 2017 12:42 PG

usaha tangga kejayaan elih..usaha dgn gigih..dah nampak hasil tu.

Reply
avatar
17 Januari 2017 7:39 PG

Rezeki tu...keduanya usaha buat artikel..

Reply
avatar
17 Januari 2017 7:39 PG

Terima kasih tuan Azzahairi..

Reply