Post Top Ad

Post Top Ad

Terima Komisen Affiliate Klikjer Disember 2016

Tahun 2016 telah melabuhkan tirainya, kini tahun 2017 menjelma, saya menjangkakan cabaran dunia blogging semakin banyak, kekangan masa dan sasaran kerja pada tahun 2017 ini memang lebih mencabar daripada tahun-tahun sebelumnya..

Komisen kali ini merupakan komisen ke-5 bagi program affiliate klikjer.com sepanjang tahun 2016. Kali ini, saya hanya berjaya membuat jualan ke 8, 9 dan 10. Mungkin disebabkan 2 minggu tiada update blog trafik agak slow dan semua orang bercuti balik kampung..kalau nak tau, kampung saya tak berapa bagus line internetnya, naik bukit dapatlah H+..sedih sungguhlah..huhu..

Cara Dapat Komisen klikjer
Komisen Affiliate Klikjer Disember 2016

Namun begitu, saya rasa bersyukur sangat sebab dalam beberapa bulan ini saya boleh menjana pendapatan melalui blog secara konsisten setiap bulan. Rahsianya? taip je di google memang ramai blogger yang kongsikan rahsianya..bagi saya, yang pertama adalah artikel dengan kekuatan SEO yang mampu berada di halaman pertama enjin carian sebagai faktor utama jualan berjaya. Keduanya, kualiti artikel anda sendiri boleh menarik minat pengunjung mendapatkan ebook tersebut.

Bagi anda yang belum mendapat komisen dengan affiliate klikjer ni, saya sarankan anda sentiasa follow-up page Klikjer.com di facebook kerana page tersebut sentiasa meng'update' Carta TOP 10 Ebook Klikjer setiap bulan. So, bolehlah fokus untuk ebook mana yang hendak ditulis dalam entry anda nanti.

Kalau nak panduan yang lagi hebat dan mantop? Dapatkan Panduan Buat Duit Dengan Blog ini - Klik Sini

Sekian dan mari kita sama-sama tingkatkan usaha di tahun 2017 ini! 

Tingkatkan prestasi, kurangkan kontroversi..

18 ulasan:

  1. Eh makin hbat plak elih ni..n lg hbt tukar tmplate dr shah ni..dpt tgk ksuguhan elih dlm blog ni..huhu..smoga trus maju..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Jie..sama2 kita berusaha ye =p~

      Padam
  2. pehh..

    tahniah beb.

    tak sesia wat promosi kan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq tuan titan..kena caranya pasti berhasil kan..tuan titan lagi hebat! (h)

      Padam
  3. wahh tahniah rezeki atas usaha

    BalasPadam
  4. Huhu.. dah lama rasanya tak buat prmosi produk di laman klik jer. nampaknya nak kena start balik ni..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom start balik lah..ko kan otai affiliate hehe

      Padam
  5. wah..bez eh..ajar kmk psl affilate..azam kmk thn tok nak try jana duit dgn affiliate...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh je..tapi memang dah bnyak org buat entry pasal affiliate ni..just nk buat je mungkin cara berbeza sikit

      Padam
  6. tahniah..ohoho..makin ramai pesaing ni, kena lebihkan promosi nampaknya:P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha..nk bersaing dgn reeluv memang susahlah..tapi boleh tambahkan usaha lagi..hehe

      Padam
  7. hebat bro... susah juga saya nak dapat sales..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rezeki tu...keduanya usaha buat artikel..

      Padam
  8. usaha tangga kejayaan elih..usaha dgn gigih..dah nampak hasil tu.

    BalasPadam