Terima Komisen Affiliate Klikjer Disember 2016

Tahun 2016 telah melabuhkan tirainya, kini tahun 2017 menjelma, saya menjangkakan cabaran dunia blogging semakin banyak, kekangan masa dan sasaran kerja pada tahun 2017 ini memang lebih mencabar daripada tahun-tahun sebelumnya..

Komisen kali ini merupakan komisen ke-5 bagi program affiliate klikjer.com sepanjang tahun 2016. Kali ini, saya hanya berjaya membuat jualan ke 8, 9 dan 10. Mungkin disebabkan 2 minggu tiada update blog trafik agak slow dan semua orang bercuti balik kampung..kalau nak tau, kampung saya tak berapa bagus line internetnya, naik bukit dapatlah H+..sedih sungguhlah..huhu..

Cara Dapat Komisen klikjer
Komisen Affiliate Klikjer Disember 2016

Namun begitu, saya rasa bersyukur sangat sebab dalam beberapa bulan ini saya boleh menjana pendapatan melalui blog secara konsisten setiap bulan. Rahsianya? taip je di google memang ramai blogger yang kongsikan rahsianya..bagi saya, yang pertama adalah artikel dengan kekuatan SEO yang mampu berada di halaman pertama enjin carian sebagai faktor utama jualan berjaya. Keduanya, kualiti artikel anda sendiri boleh menarik minat pengunjung mendapatkan ebook tersebut.

Bagi anda yang belum mendapat komisen dengan affiliate klikjer ni, saya sarankan anda sentiasa follow-up page Klikjer.com di facebook kerana page tersebut sentiasa meng'update' Carta TOP 10 Ebook Klikjer setiap bulan. So, bolehlah fokus untuk ebook mana yang hendak ditulis dalam entry anda nanti.

Kalau nak panduan yang lagi hebat dan mantop? Dapatkan Panduan Buat Duit Dengan Blog ini - Klik Sini

Sekian dan mari kita sama-sama tingkatkan usaha di tahun 2017 ini! 

Tingkatkan prestasi, kurangkan kontroversi..

{ 18 comments.. read them below or add one }

Jie Susanos Jie Susanos 4 Januari 2017 6:46 PTG
Eh makin hbat plak elih ni..n lg hbt tukar tmplate dr shah ni..dpt tgk ksuguhan elih dlm blog ni..huhu..smoga trus maju..
titan titan 5 Januari 2017 4:44 PG
pehh..

tahniah beb.

tak sesia wat promosi kan.
Nur Zahirah Nur Zahirah 5 Januari 2017 9:25 PG
wahh tahniah rezeki atas usaha
Elih Japahar Elih Japahar 5 Januari 2017 2:22 PTG
Terima kasih Jie..sama2 kita berusaha ye =p~
Elih Japahar Elih Japahar 5 Januari 2017 2:23 PTG
Tq tuan titan..kena caranya pasti berhasil kan..tuan titan lagi hebat! (h)
Hafizul Hafizul 5 Januari 2017 4:03 PTG
Huhu.. dah lama rasanya tak buat prmosi produk di laman klik jer. nampaknya nak kena start balik ni..hehe
Yumida Huda Yumida Huda 5 Januari 2017 6:08 PTG
wah..bez eh..ajar kmk psl affilate..azam kmk thn tok nak try jana duit dgn affiliate...
reezluv reezluv 6 Januari 2017 9:53 PG
tahniah..ohoho..makin ramai pesaing ni, kena lebihkan promosi nampaknya:P
Elih Japahar Elih Japahar 10 Januari 2017 2:45 PTG
Jom start balik lah..ko kan otai affiliate hehe
Elih Japahar Elih Japahar 10 Januari 2017 2:48 PTG
Boleh je..tapi memang dah bnyak org buat entry pasal affiliate ni..just nk buat je mungkin cara berbeza sikit
Elih Japahar Elih Japahar 10 Januari 2017 2:53 PTG
Haha..nk bersaing dgn reeluv memang susahlah..tapi boleh tambahkan usaha lagi..hehe
zik zik 10 Januari 2017 7:51 PTG
hebat bro... susah juga saya nak dapat sales..
azzahairi sulaiman azzahairi sulaiman 12 Januari 2017 12:42 PG
usaha tangga kejayaan elih..usaha dgn gigih..dah nampak hasil tu.
Elih Japahar Elih Japahar 17 Januari 2017 7:39 PG
Rezeki tu...keduanya usaha buat artikel..
Elih Japahar Elih Japahar 17 Januari 2017 7:39 PG
Terima kasih tuan Azzahairi..