Ahad, 26 Februari 2017

11 Video Online Marketing Percuma Untuk Newbie Belajar Buat Duit Online

11 Video Online Marketing Percuma Untuk Newbie Belajar Buat Duit Online | Tahniah! anda berada di page ini kerana minat anda untuk buat duit online. Saya menggambarkan mungkin anda seorang bisnes pemula atau sudah lama buat bisnes tetapi susah nak dapat sales. Itu bermakna, anda adalah newbie dalam bisnes dan online marketing.

Video Online Marketing Percuma

Jangan risau, dalam entry kali ini saya mahu kongsikan dengan anda satu alternatif dan cabang ilmu untuk membolehkan anda menjana atau menghasilkan jualan 4 hingga 5 angka sebulan. Bukan mudah semua itu! betul, anda perlukan banyak ilmu untuk melakukan lonjakan hebat dalam perniagaan anda. 

Anda NEWBIE dalam online marketing? baca sampai habis ye..


11 Video Online Marketing Ini Khas Untuk Newbie


Zaman sekarang ni, semuanya memerlukan duit. Pepatah mengatakan 'duit bukan segalanya, tetapi segalanya memerlukan duit' memang betul. Hampir 70 peratus yang mempunyai kerjaya masih membuat bisnes sampingan bagi menampung perbelanjaan mereka. 

Maka, tak hairanlah kalau timeline facebook anda penuh dengan iklan produk daripada rakan-rakan facebook anda sahaja. Anda bila nak mula bisnes online?

 Memang planning nak buat bisnes dan pastinya pernah terlintas difikiran anda kan?
  1. Nak buat bisnes tapi tak tau nak jual apa?
  2. Kalau ada produk macam mana nak jual?
  3. Berapa modal untuk mulakan bisnes?
  4. Tak pandai marketing, FB ads dan iklan
Anda bernasib baik kerana Sifu Jamal atau lebih dikenali Sifu FBads mahu berkongsi dengan anda video marketing strategy yang akan bakal buatkan bisnes anda menghentam sales yang luar biasa HEBAT!

Tunggu dulu..

Siapa yang WAJIB tengok video-video marketing ini? jika anda salah seorang daripada..
  1. Housewife
  2. Househusband
  3. Pelajar
  4. Kakitangan Awam
  5. Kakitangan Swasta
  6. Penganggur
  7. Bekerja sendiri
Anda adalah yang bertuah kerana Sifu FBads buat video ini untuk anda.


Isi Kandungan 11 Video Online Marketing


Dalam 11 Video Online Marketing ini, anda perlu tahu apa isi dan topik yang akan diterangkan. Semua video marketing tersebut adalah untuk membimbing anda membuat keputusan dan merangka strategi bisnes apabila anda mahu memulakan bisnes tersebut.

So, apakah isi kandungan 11 Video Online Marketing ini?

Video Online Marketing Percuma

#Video 1-3 - Selecting the product and choosing a niche (Self-Expertise, Product Demand & Interest)
#Video 4-5 - Product validation (Tools & Survey)
#Video 6 - Strategi Buat Duit Dengan ON9 Tanpa MODAL
#Video 7 - The FASTEST and EASIEST platform to start selling your product
#Video 8 - The SECRET of Profile FB vs FB Page
#Video 9 - The POWER of branding
#Video 10 - RESTRUCTURING your page like an EXPERT
#Video 11 - MOST PROVEN FB Ads Techniques

Nampak tak? berapa banyak ilmu yang anda dapat dalam video online marketing ini. Yang lebih bagusnya, video ini akan diemailkan kepada anda secara berperingkat-peringkat dan untuk langkah pertama pendaftaran adalah PERCUMA!

Untuk maklumat lanjut, anda boleh Daftar Percuma melalui link dibawah..
Dapatkan 11 Video Online Marketing Percuma - High Impact Newbie
Pastikan email anda valid dan tak lupa password kerana video-video tersebut akan di emailkan kepada anda secara berperingkat-peringkat. 

Semoga berjaya dalam bisnes anda nanti.

1 comments

Saya pun dah muat turun. Tengah tunggu next video untuk sedut ilmu dalam ni


EmoticonEmoticon