Terima Komisen Affiliate Klikjer Januari 2017

Terima Komisen Affiliate Klikjer Januari 2017 | Fuh, rasanya ini adalah bulan ke-5 saya join program affiliate Klikjer.com. Blog ini juga dah berumur 7 bulan (sejak Jun 2016). Tak sangka tiap-tiap bulan boleh jana komisen melalui affiliate dan sedikit kerja-kerja review. 

Dan, bagi yang follow entry klikjer dalam blog ini rasanya komisen kali ini adalah yang ke 11,12,13,dan 14. Jualan ebook tidak banyak, belum pun mampu menjana 4 angka, 3 angka bolah lah. Itupun kalau boleh buat 2 atau 3 entry promosi dalam sebulan, kalau tak ada entry kemungkinan zero lahh..sebab itulah penulisan entry menggunakan teknik SEO amat penting..tak update entry pun, 'mesin' jana duit masih berjalan..

Target saya lepas ni adalah..

Park Shin Hye
Park Shin Hye | Google Image
Melancong ke Korea Selatan, nak jumpa dengan Park Shin Hye. Hermm, entahlah bini saya selalu tanya minat artis mana di dunia ni, jawapan saya ada 3 je..Park Shin Hye, Jason Statham dan...seorang lagi artis Malaysia..biarlah rahsia dulu..

Nak ke Korea pun kena ada modal, harap duit affiliate klikjer yang nak dapat 10 sales pun susah memang tak dapatlah..kikiki..

Terima Komisen Affiliate Klikjer Januari 2017
Komisen Affiliate Klikjer Jan 2017
Okay, Park Shin Hye tu penambah semangat ja..dia tak kenal saya pun haha..

Untuk pengetahuan, pendapatan saya melalui affiliate klikjer ini, 100 peratus menggunakan blog sahaja. Tak mampu nak pakai fbads atau adwords untuk promote ebook ni. Lagipun memang tak ada kepakaran dalam kerja-kerja promote berbayar macam tu.

Petua untuk naikkan entry? mudah saja. Buka Fan Page Klikjer di facebook, tengok ebook mana yang laris dijual. Cari maklumat dan isu semasa yang berkaitan dengan tajuk ebook, buat entry dan kongsikan di laman facebook, ping agregator dan rakan-rakan anda. 

Nak jana income dengan affiliate? joinlah klikjer, biar kita meriah, biar kita semua sama-sama buat kerja dirumah tanpa modal..

You might also like

16 Comments

Kerja payah cik akak tak pernah dapat lagi nieh..haha

hbat bro elih..maintain jer dpt 3 angka buat duit online..terbaik n tahniah..

Mantap elih..keep up gapai 4 angka...tgok elih ni boleh pi jauh....tahniah dpt komisyen.

pergh..kalaulah gadis korea suka kat hang...pasti gempak satu Malaysia..

blogger Malaysia diminati artis korea..hehehe

Untungla nanti dapat jumpa Park Shin Hye haha. Apa pun terbaik!

Keep sharing..suatu ari nnt akan merasa hasilnyaa

Terima kasih..awak pun hebat juga jie..top 5 rekod ko skrg kan huhu

Tq bro..awak pun hebat jugak..kipidap

Hahaaaa..minat tgok awek ni bro..mmg cair tgok

Betul3..promote affiliate, seo kena titikberatkan

Tau tk pe bro..mmg bukan kerja sia2 buat blog ni


EmoticonEmoticon