Menang Contest SEO Tempat Kelima - Contest iLancee

Menang Contest SEO Tempat Kelima | Pertandingan SEO anjuran iLancee.com baru sahaja tamat pada 1 Mac 2017. Pihak penganjur telahpun mengumumkan pemenang bagi Kategori SEO dan  Kategori Artikel Komen Terbanyak. Hadiah yang ditawarkan kepada semua pemenang berjumlah RM2,800 keseluruhan, dimana dibahagikan kepada 3 kategori iaitu Kategori SEO, Kategori Artikel Terbaik dan Kategori Artikel Komen Terbanyak. 

Artikel Kerja Dari Rumah Dengan iLancee

Untuk tahun 2017, ini adalah kemenangan kedua contest kategori SEO yang saya sertai. Berbekalkan sedikit ilmu SEO, saya berjaya memenangi tempat ke-5 untuk Contest SEO anjuran iLancee.com. Persaingan agak sengit untuk contest kali ini, ramai otai-otai yang menyertainya dan saya rasa semacam tak percaya boleh menang.

Menang Contest SEO iLancee Tempat Ke-5


Artikel Kerja Dari Rumah Dengan iLancee

Lihat senarai pemenang penuh disini - Keputusan Contest SEO iLancee

Bukan mendabik dada, atau sombong, saya juga bukan pakar SEO tapi masih newbie yang masih mencari rentak dalam dunia blogging..mungkin ini rezeki yang Tuhan bagi kepada saya dan keluarga. Usaha untuk bertahan lama dalam dunia blogging akan diteruskan sehingga ke suatu titik kejayaan yang masih samar-samar kelihatan. Apa yang pastinya, saya akan berusaha mengekalkan rentak penulisan agar bermanfaat untuk pembaca.

Sesiapa yang mahu produk atau perkhidmatan anda dipaparkan di halaman pertama enjin carian macam iLancee ini, saya amat mengesyorkan untuk guna khidmat review untuk tujuan pemasaran dan iklan secara lifetime, tak ada tarikh luput pengiklanan ini. 

So, jika anda berminat menggunakan perkhidmatan review untuk produk dan bisnes anda. Jangan segan silu untuk menghubungi saya melalui email elihjapahar@gmail.com atau http://www.elihjapahar.com/p/hubungi-saya.html dan kita bincang sampai jadi...

Terima kasih tuan Ahmad Faiz & Team kerana menganjurkan pertandingan SEO ini..

6 comments.. read them below or add one

Hanafi Abdullah Hanafi Abdullah 10 Mac 2017 11:56 PTG
Bro Elih semakin hebat sekarang..nanti saya berguru dengan bro dalam bab SEO ini
lokman amirul lokman amirul 13 Mac 2017 9:41 PG
gudluck elih terus sukses...
Elih Japahar Elih Japahar 13 Mac 2017 9:47 PG
Boleh kopi2 sambil sembang bro..no hal !
Elih Japahar Elih Japahar 13 Mac 2017 9:48 PG
Terima kasih bro..ko pun sama!
dedauncomel.com dedauncomel.com 13 Mac 2017 8:43 PTG
Tahniah. Banyak lagi saya nak kena belajar dari abang Elih ni :)
Mister Zarif Mister Zarif 14 Mac 2017 2:04 PTG
Semakin hebat. Jauh tinggal. Hahaha