Post Top Ad

Post Top Ad

Terima Komisen Ketiga Affiliate Tim Infokerjaya

Terima Komisen Ketiga Affiliate Tim Infokerjaya | Syukur, ini adalah kali ketiga berjaya mendapatkan komisen daripada program affiliate kerjaya Tim Infokerjaya. Cabaran selama 7 hari untuk Pakej Rujukan Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan pada awal bulan Mac lalu boleh dikatakan MUSTAHIL bagi saya yang masih newbie dalam affiliate.

Bukan mudah! bersaing dengan blogger niche kerjaya memang sangat-sangat mencabar. Kali ini  saya berjaya menjual 5 pakej rujukan peperiksaan online latihan separa perubatan, dan inilah hasilnya..tak banyak tapi cukup untuk beli pampers anak 4 pek untuk jenama MamyPoko Pants. hehe..


Kalau dapat duit macam ni, saya beranggapan ini rezeki anak saya. Beli barangan baby lagi bermanfaat daripada kegunaan saya sendiri.

Terima kasih Tim Infokerjaya kerana memberi peluang kepada saya menjana pendapatan sampingan melalui ebook-ebook panduan kerjaya yang diterbitkan. Terima kasih juga sebab duit komisen dah masuk dalam akaun saya petang tadi..

Jika anda berminat menjana pendapatan sampingan melalui blog, anda bolehlah daftar sini - Daftar Affiliate Tim Infokerjaya

Berminat buat duit dengan blog tapi belum ada blog sendiri? 
[ Baca ] - Belajar Buat Blog Dengan Mudah 
Semoga panduan belajar buat blog tersebut membantu anda menghasilkan blog dengan cara mudah nanti.

9 ulasan:

  1. tahniah tuan eli...alhamdulilah

    BalasPadam
  2. Tanniah dapat komisen dengan affiliate. :)

    BalasPadam
  3. Terbaik la bro.. Semoga terus murah rezeki hendaknya aamiin

    BalasPadam
  4. tahniah tuan elih, terbaik

    BalasPadam
  5. kalau ada cabaran itu yang kena struggle.. kalau yang produk sedia ada nih.. susah juga nak dapat sales.

    BalasPadam
  6. Seronoknya kalau dah pandai main affiliate ni kan. Nad tak reti lagi nak tarik orang cemana hahah. Tak sempat nak belajar :p

    BalasPadam
  7. Tahniah tuan Elih.. Semakin hebat.. Semoga rezeki bertambah2

    BalasPadam
  8. Tahniah rezeki baby.. boleh cuba gak affiliate ni.. saya pun masih baru baru berjinak2 masih belum faham lagi

    BalasPadam