Terima Komisen Ketiga Affiliate Tim Infokerjaya

Terima Komisen Ketiga Affiliate Tim Infokerjaya | Syukur, ini adalah kali ketiga berjaya mendapatkan komisen daripada program affiliate kerjaya Tim Infokerjaya. Cabaran selama 7 hari untuk Pakej Rujukan Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan pada awal bulan Mac lalu boleh dikatakan MUSTAHIL bagi saya yang masih newbie dalam affiliate.

Bukan mudah! bersaing dengan blogger niche kerjaya memang sangat-sangat mencabar. Kali ini  saya berjaya menjual 5 pakej rujukan peperiksaan online latihan separa perubatan, dan inilah hasilnya..tak banyak tapi cukup untuk beli pampers anak 4 pek untuk jenama MamyPoko Pants. hehe..


Kalau dapat duit macam ni, saya beranggapan ini rezeki anak saya. Beli barangan baby lagi bermanfaat daripada kegunaan saya sendiri.

Terima kasih Tim Infokerjaya kerana memberi peluang kepada saya menjana pendapatan sampingan melalui ebook-ebook panduan kerjaya yang diterbitkan. Terima kasih juga sebab duit komisen dah masuk dalam akaun saya petang tadi..

Jika anda berminat menjana pendapatan sampingan melalui blog, anda bolehlah daftar sini - Daftar Affiliate Tim Infokerjaya

Berminat buat duit dengan blog tapi belum ada blog sendiri? 
[ Baca ] - Belajar Buat Blog Dengan Mudah 
Semoga panduan belajar buat blog tersebut membantu anda menghasilkan blog dengan cara mudah nanti.

{ 9 comments.. read them below or add one }

Irda Garmin Irda Garmin 20 Mac 2017 8:12 PTG
tahniah tuan eli...alhamdulilah
akubiomed akubiomed 20 Mac 2017 9:53 PTG
Tanniah dapat komisen dengan affiliate. :)
Hero Borneo Hero Borneo 21 Mac 2017 7:03 PG
Terbaik la bro.. Semoga terus murah rezeki hendaknya aamiin
raihanah raihanah 21 Mac 2017 8:46 PG
tahniah tuan elih, terbaik
zik zik 22 Mac 2017 3:33 PTG
kalau ada cabaran itu yang kena struggle.. kalau yang produk sedia ada nih.. susah juga nak dapat sales.
Nadratul Syazwana Nadratul Syazwana 24 Mac 2017 12:09 PTG
Seronoknya kalau dah pandai main affiliate ni kan. Nad tak reti lagi nak tarik orang cemana hahah. Tak sempat nak belajar :p
dedauncomel.com dedauncomel.com 24 Mac 2017 7:38 PTG
Tahniah tuan Elih.. Semakin hebat.. Semoga rezeki bertambah2
Cik Ash Cik Ash 26 Mac 2017 9:25 PTG
Tahniah rezeki baby.. boleh cuba gak affiliate ni.. saya pun masih baru baru berjinak2 masih belum faham lagi