Isnin, 17 April 2017

Jual Aiskrim Part-time Pun Boleh Dapat RM2,000 Sebulan, Ini Caranya!

Bulan Puasa akan tiba tidak lama lagi kan? Tahun ini dijangka akan raya awal sikit berbanding tahun lepas, 1 Ramadhan jatuh pada 27 Mei 2017 manakala Hari Raya Puasa pada 25 & 26 Jun 2017. Anda dah buat perancangan? Atau masih sibuk dengan hal-hal lain?
Jual Aiskrim Part-time Pun Boleh Dapat RM2,000 Sebulan, Ini Caranya!

Bulan puasa adalah musim tambah rezeki keluarga. Cara terbaik menambah pendapatan adalah dengan berniaga secara part-time sahaja. Tidak perlu ganggu waktu bekerja 8 jam anda. Bisnes part-time hanya dilakukan selepas waktu pejabat dan hujung minggu.

Ada banyak bisnes part-time yang anda boleh buat, misalnya jual nasi lemak, jual burger, jual nasi briyani, mee kolok, laksa, jual air balang ataupun jual aiskrim. Jual aiskrim memang memberikan pulangan yang lumayan, orang kata boleh menjana keuntungan sehingga RM5,000 sebulan. Betul kah ni?

Betul! Zaman sekarang ni, jual aiskrim secara part-time pun boleh jana antara RM2,000 hingga RM5,000 sebulan. Kalau usaha lebih lagi.. insyallah boleh dapat lebih daripada tu…buat part time ni, maksudnya.. hanya menjual pada hari Sabtu-Ahad sahaja... time-time cuti hujung minggu.

Tak percaya? Percayalah.... ini beberapa bukti mereka yang telah berjaya jana ribuan ringgit secara part time, dengan hanya menjual aiskrim sahaja pada hari sabtu dan ahad!

Jual Aiskrim Part-time Pun Boleh Dapat RM2,000 Sebulan, Ini Caranya!

Jual Aiskrim Part-time Pun Boleh Dapat RM2,000 Sebulan, Ini Caranya!
Apa Rahsianya?

Mestilah ada rahsia kan?..
  1. Anda kena tahu macam mana nak buat aiskrim?
  2. Kena tahu kat mana nak jual aiskrim tersebut?
Orang kata.. tempat "lubuk"... kalau tahu lubuk ni.. insyallah boleh jual sampai RM10,000 macam kawan kita kat atas tu!

Ini Rahsianya!

Berita baik! Rahsia tersebut kini telah di dedahkan oleh anak "Jutawan Senyap Malaysia", iaitu saudara Afiq Rusly. Beliau telah menulis ilmu bisnes aiskrim ini secara lengkap di dalam sebuah ebook yang berjudul "Bisnes Aiskrim".

Kalau anda berminat untuk mengetahui ilmu serta rahsia bisnes aiskrim ini... klik sahaja link dibawah!

9 comments

Kalau rajin semua boleh jadikan..

boleh buat extra income tu .. :)

rezeki tak pernah salah alamat.. Allahmdulilah di mana ada kesungguhan di situ ada jalan

Aiscream gula apong juak nyaman dicerik..

sebab org malaysia suka aiskrim kan

Banyaknya untung. Yg pnting rajin.

ni job part time sebenarnya sgt berbaloi....

waktu budak-budak pernah jual aiskrim...

sekolah rendah lagi tu..

tak begitu berjaya sangat..sekadar lepas duit poket


EmoticonEmoticon