SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway

Salam sejahtera buat sahabat alam maya, pembaca setia dan pengunjung blog Elih Japahar. Julung kalinya, saya dengan kerjasama SGshop Ecommerce Sdn Bhd akan mengadakan giveaway untuk anda semua di blog ini. Giveaway ini adalah sebagai penghargaan kepada anda semua, namun ada sedikit syarat yang perlu dipatuhi untuk menyertai giveaway nanti.


Berikut adalah hadiah yang akan diberikan kepada pemenang bertuah giveaway ini:

10 Pemenang X RM100 Shopping Credit

Untuk menyertai giveaway ini, anda perlu memenuhi syarat-syarat paling mudah yang saya nyatakan dibawah ni. Saya tak suka giveaway banyak sangat peraturan kena ikut, sebab itu saya akan permudahkan penyertaan anda untuk berpeluang memenangi RM100 Free Shopping Credit di SGshop Malaysia.


Syarat-Syarat Penyertaan:
  1. WAJIB register akaun anda di SGshop Malaysia 
  2. Like Fan Page SGshop Malaysia
  3. Copy banner giveaway diatas dan buat satu entry bertajuk "SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway"
  4. Senaraikan Minimum 1 Produk yang anda teringin sangat beli jika anda menang RM100 Free Shopping Credit itu nanti. (lihat contoh entry sini)
  5. Copy URL entry penyertaan diatas dan pastekan dibahagian komen dibawah.
  6. Tempoh giveaway ini bermula 17 Mei hingga 31 Mei 2017, senarai nama pemenang akan diumukan pada 1 Jun 2017 jam8 pagi.

Mudah kan?

Pemenang akan ditentukan secara RANDOM oleh saya sendiri, namun besar kemungkinan untuk menggunakan random.org sebagai platform pemilihan pemenang nanti. Dengan cara ini saja, penyertaan anda akan dinilai secara adil dan saksama. Pemilihan pemenang adalah muktamad. Saya tak makan bodek ye..haha..

Shopping Credit bernilai RM100 akan dikreditkan ke akaun pemenang giveaway oleh SGshop Ecommerce Sdn Bhd. (username SGshop anda diperlukan nanti)


Apa Yang Anda Boleh Beli Dengan Free Shopping Credit RM100?

SGshop Malaysia juga dikenali sebagai Taobao Malaysia. Mereka merupakan Taobao Agent Malaysia yang berpusat di Singapore yang kini telah membuka cawangan mereka di Malaysia pada tahun 2015. Bila sebut pasal Taobao, pasti ramai yang kenal laman web borong barangan China yang murah-murah hinggakan anda sukar nak percaya. Dengan RM100, pasti banyak barang yang boleh dibeli.

Susah nak faham laman web Taobao? SGshop Malaysia boleh membantu anda. Register akaun anda secara percuma dan tengok barang apa yang menarik perhatian anda.


Kesitimewaan & Kelebihan SGshop

Semenjak 2 hari yang lepas, saya mula berjinak-jinak dengan SGshop ni. Terasa macam laman web Taobao cuma bezanya dalam bahasa English dan bukan tulisan Cina yang tak boleh faham. Antara kelebihan yang anda akan dapat bila mendaftar dan shopping di SGshop ialah:

  1. Free SGshop Point - Log in setiap hari untuk dapatkan points (cth; log in 30hari berterusan anda akan dapat 300 points)
  2. Invitation Reward Up To RM30 - Invite rakan anda dan reward sebanyak RM30 akan diberikan jika rakan anda berjaya mengumpul sejumlah point tertentu.
  3. Point Terkumpul Boleh Exchange Tunai - Point yang terkumpul ditukarkan kepada tunai dan boleh dikeluarkan masuk terus ke akaun bank anda.
  4. Beli Produk Boleh Jual Semula - Nak buat bisnes? SGshop adalah agent Taobao Malaysia yang boleh membantu mendapatkan produk murah dari China. Banyak barangan yang memang dah ada pasaran di Malaysia. Pilih saja mana yang laris buat masa ni.
  5. SGshop Rewards - Reward ini boleh didapati apabila anda membeli barangan di SGshop. Hanya boleh digunakan untuk membeli semula, namun tidak boleh dikeluarkan.

Semoga berjaya dan harap giveaway ini mendapat sambutan. Terima kasih.


Update Terkini!!!
Bagi anda yang tiada blog, anda boleh menyertai giveaway saya di akaun Facebook saya sendiri - Join Sini


{ 59 comments.. read them below or add one }

Dedaun Comel Dedaun Comel 17 Mei 2017 2:16 PTG
Best juga SGshop ni.. Boleh kumpul point lagi tu..

Boleh shopping online dan buat income dari SGshop ni.. rugi kalau tak daftar
Cik Ash Cik Ash 17 Mei 2017 8:35 PTG
bookmark dulu nanti nak join... wahhhh
Hero Borneo Hero Borneo 18 Mei 2017 5:52 PG
Pergh macam best jak

Wajib join tok..

Terima kasih Bro
Aju Mohit Aju Mohit 18 Mei 2017 6:40 PG
insha allah nak join juga ni, menarik ;), boleh shopping raya kalau menang
raihanah raihanah 18 Mei 2017 7:00 PG
siap ada free tu yg best
Hero Borneo Hero Borneo 18 Mei 2017 2:51 PTG
Apa yang dimaksudkan batal bro..masih kurang faham
titan titan 18 Mei 2017 2:52 PTG
rm100? leh beli pampers anak stok 2 bulan woo..

hoho
Elih Japahar Elih Japahar 18 Mei 2017 3:43 PTG
Daftar ye...join skali...tq
Elih Japahar Elih Japahar 18 Mei 2017 3:45 PTG
Join ya..jgn lupa...free rm100 tok
Elih Japahar Elih Japahar 18 Mei 2017 3:46 PTG
Betul Aju Mohit...

Jgn lupa yaa
Elih Japahar Elih Japahar 18 Mei 2017 3:47 PTG
Sorry bro tidak batal...cuma open dgn facebookers jak...
Cikzacom Cikzacom 18 Mei 2017 7:14 PTG
Wajib join.. dapat voucher 100 sape x nak..
Elih Japahar Elih Japahar 18 Mei 2017 9:07 PTG
Wajib ye...hehe.. thank you very much :)
Hero Borneo Hero Borneo 19 Mei 2017 10:46 PG
hohoho..

baru faham..

best juga kalau buka untuk pengguna FB..

ramai join lagi meriah
Lea Azleeya Lea Azleeya 21 Mei 2017 9:19 PTG
Ramai betul buat giveaway ni.. Nnti kelapangan lea join ye.. terbaik hadiah dia..
tenku butang tenku butang 22 Mei 2017 2:48 PTG
TENGKUBUTANG JOIN YEA..
http://www.tengkubutang.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
Elih Japahar Elih Japahar 22 Mei 2017 3:20 PTG
Ada kelapangan sila lah join ye..

Nak bagi free ni hehe..
Elih Japahar Elih Japahar 22 Mei 2017 3:21 PTG
Terima kasih sudi join. Senarai peserta akan diupdate kemudian.
Unni Anje Unni Anje 23 Mei 2017 1:09 PTG
lapor diri

http://www.unnianje.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
Elih Japahar Elih Japahar 23 Mei 2017 1:18 PTG
Terima kasih sudi join ya Unni Anje. Senarai peserta akan diupdate kemudian
Fa Tin Fa Tin 23 Mei 2017 4:20 PTG
Saya join ye,

http://fatinun.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
Intan Saffyna Intan Saffyna 23 Mei 2017 10:28 PTG
Hi, saya join :)

https://intansaffyna.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
Cekgu Norazimah Cekgu Norazimah 23 Mei 2017 11:18 PTG
CN join ye : http://www.cekgunorazimah.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
Lea Azleeya Lea Azleeya 25 Mei 2017 10:01 PG
Lea join ya.. :)
http://www.leaazleeya.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
Aiman Aiman 26 Mei 2017 6:05 PTG
join sini

http://www.helloaiman.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
Mrs Pip Mrs Pip 27 Mei 2017 12:36 PTG
Join juga ...

http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
Syuhada Salleh Syuhada Salleh 27 Mei 2017 10:55 PTG
http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
Cik Kejupenyet Cik Kejupenyet 27 Mei 2017 11:37 PTG
Join :)

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
Eyqin Asyiqin Eyqin Asyiqin 28 Mei 2017 12:30 PG
joinnn .

http://mrsteddybearlover.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
Auni Liyana Auni Liyana 28 Mei 2017 3:14 PG
https://aunilieyana.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html

auni join!!!!!
Sya Nissa Sya Nissa 28 Mei 2017 2:06 PTG
http://queensyanis.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
Nur afiqah Nur afiqah 29 Mei 2017 4:44 PG
Join...
http://www.mommyfiqa.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
Atiqah Amelya Atiqah Amelya 30 Mei 2017 1:37 PTG
http://atiqahamelya.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
Cik Nadyya Cik Nadyya 30 Mei 2017 10:49 PTG
https://loveneddy.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
Mardhiyyah Rosli Mardhiyyah Rosli 30 Mei 2017 11:33 PTG
mya join

https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
Lokman Hakim Lokman Hakim 31 Mei 2017 12:32 PTG
Aqiem join...
http://www.blogaqiem.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
Cik Mimie Cik Mimie 31 Mei 2017 1:04 PTG
Join :)

http://norshamimi.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
Elih Japahar Elih Japahar 31 Mei 2017 5:14 PTG
Thanks sudi join. Semoga berjaya nanti.
Elih Japahar Elih Japahar 31 Mei 2017 5:14 PTG
Thanks sudi join. Semoga berjaya nanti.
Elih Japahar Elih Japahar 31 Mei 2017 5:14 PTG
Thanks sudi join. Semoga berjaya nanti.
Elih Japahar Elih Japahar 31 Mei 2017 5:14 PTG
Thanks sudi join. Semoga berjaya nanti.
Elih Japahar Elih Japahar 31 Mei 2017 5:14 PTG
Thanks sudi join. Semoga berjaya nanti.
Elih Japahar Elih Japahar 31 Mei 2017 5:15 PTG
Thanks sudi join. Semoga berjaya nanti.
Elih Japahar Elih Japahar 31 Mei 2017 5:15 PTG
Thanks sudi join. Semoga berjaya nanti.
Elih Japahar Elih Japahar 31 Mei 2017 5:15 PTG
Thanks sudi join. Semoga berjaya nanti.
Elih Japahar Elih Japahar 31 Mei 2017 5:16 PTG
Thanks sudi join. Semoga berjaya nanti.
Elih Japahar Elih Japahar 31 Mei 2017 5:16 PTG
Thanks sudi join. Semoga berjaya nanti.
Elih Japahar Elih Japahar 31 Mei 2017 5:17 PTG
Thanks. Dah update senarai peserta.
Elih Japahar Elih Japahar 31 Mei 2017 5:17 PTG
Thanks sudi join. Semoga berjaya nanti.
Elih Japahar Elih Japahar 31 Mei 2017 5:17 PTG
Thanks sudi join. Semoga berjaya nanti.
Elih Japahar Elih Japahar 31 Mei 2017 5:17 PTG
Thank u bro lokman. All the best k.