SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway

Latest

ADVERTISEMENT SPACE 728X90

SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway

Salam sejahtera buat sahabat alam maya, pembaca setia dan pengunjung blog Elih Japahar. Julung kalinya, saya dengan kerjasama SGshop Ecommerce Sdn Bhd akan mengadakan giveaway untuk anda semua di blog ini. Giveaway ini adalah sebagai penghargaan kepada anda semua, namun ada sedikit syarat yang perlu dipatuhi untuk menyertai giveaway nanti.


Berikut adalah hadiah yang akan diberikan kepada pemenang bertuah giveaway ini:

10 Pemenang X RM100 Shopping Credit

Untuk menyertai giveaway ini, anda perlu memenuhi syarat-syarat paling mudah yang saya nyatakan dibawah ni. Saya tak suka giveaway banyak sangat peraturan kena ikut, sebab itu saya akan permudahkan penyertaan anda untuk berpeluang memenangi RM100 Free Shopping Credit di SGshop Malaysia.


Syarat-Syarat Penyertaan:
  1. WAJIB register akaun anda di SGshop Malaysia 
  2. Like Fan Page SGshop Malaysia
  3. Copy banner giveaway diatas dan buat satu entry bertajuk "SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway"
  4. Senaraikan Minimum 1 Produk yang anda teringin sangat beli jika anda menang RM100 Free Shopping Credit itu nanti. (lihat contoh entry sini)
  5. Copy URL entry penyertaan diatas dan pastekan dibahagian komen dibawah.
  6. Tempoh giveaway ini bermula 17 Mei hingga 31 Mei 2017, senarai nama pemenang akan diumukan pada 1 Jun 2017 jam8 pagi.

Mudah kan?

Pemenang akan ditentukan secara RANDOM oleh saya sendiri, namun besar kemungkinan untuk menggunakan random.org sebagai platform pemilihan pemenang nanti. Dengan cara ini saja, penyertaan anda akan dinilai secara adil dan saksama. Pemilihan pemenang adalah muktamad. Saya tak makan bodek ye..haha..

Shopping Credit bernilai RM100 akan dikreditkan ke akaun pemenang giveaway oleh SGshop Ecommerce Sdn Bhd. (username SGshop anda diperlukan nanti)


Apa Yang Anda Boleh Beli Dengan Free Shopping Credit RM100?

SGshop Malaysia juga dikenali sebagai Taobao Malaysia. Mereka merupakan Taobao Agent Malaysia yang berpusat di Singapore yang kini telah membuka cawangan mereka di Malaysia pada tahun 2015. Bila sebut pasal Taobao, pasti ramai yang kenal laman web borong barangan China yang murah-murah hinggakan anda sukar nak percaya. Dengan RM100, pasti banyak barang yang boleh dibeli.

Susah nak faham laman web Taobao? SGshop Malaysia boleh membantu anda. Register akaun anda secara percuma dan tengok barang apa yang menarik perhatian anda.


Kesitimewaan & Kelebihan SGshop

Semenjak 2 hari yang lepas, saya mula berjinak-jinak dengan SGshop ni. Terasa macam laman web Taobao cuma bezanya dalam bahasa English dan bukan tulisan Cina yang tak boleh faham. Antara kelebihan yang anda akan dapat bila mendaftar dan shopping di SGshop ialah:

  1. Free SGshop Point - Log in setiap hari untuk dapatkan points (cth; log in 30hari berterusan anda akan dapat 300 points)
  2. Invitation Reward Up To RM30 - Invite rakan anda dan reward sebanyak RM30 akan diberikan jika rakan anda berjaya mengumpul sejumlah point tertentu.
  3. Point Terkumpul Boleh Exchange Tunai - Point yang terkumpul ditukarkan kepada tunai dan boleh dikeluarkan masuk terus ke akaun bank anda.
  4. Beli Produk Boleh Jual Semula - Nak buat bisnes? SGshop adalah agent Taobao Malaysia yang boleh membantu mendapatkan produk murah dari China. Banyak barangan yang memang dah ada pasaran di Malaysia. Pilih saja mana yang laris buat masa ni.
  5. SGshop Rewards - Reward ini boleh didapati apabila anda membeli barangan di SGshop. Hanya boleh digunakan untuk membeli semula, namun tidak boleh dikeluarkan.

Semoga berjaya dan harap giveaway ini mendapat sambutan. Terima kasih.


Update Terkini!!!
Bagi anda yang tiada blog, anda boleh menyertai giveaway saya di akaun Facebook saya sendiri - Join Sini


36 ulasan:

  1. Best juga SGshop ni.. Boleh kumpul point lagi tu..

    Boleh shopping online dan buat income dari SGshop ni.. rugi kalau tak daftar

    BalasPadam
  2. bookmark dulu nanti nak join... wahhhh

    BalasPadam
  3. Pergh macam best jak

    Wajib join tok..

    Terima kasih Bro

    BalasPadam
    Balasan
    1. Join ya..jgn lupa...free rm100 tok

      Padam
  4. insha allah nak join juga ni, menarik ;), boleh shopping raya kalau menang

    BalasPadam
  5. Apa yang dimaksudkan batal bro..masih kurang faham

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sorry bro tidak batal...cuma open dgn facebookers jak...

      Padam
    2. hohoho..

      baru faham..

      best juga kalau buka untuk pengguna FB..

      ramai join lagi meriah

      Padam
  6. rm100? leh beli pampers anak stok 2 bulan woo..

    hoho

    BalasPadam
  7. Wajib join.. dapat voucher 100 sape x nak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wajib ye...hehe.. thank you very much :)

      Padam
  8. Ramai betul buat giveaway ni.. Nnti kelapangan lea join ye.. terbaik hadiah dia..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada kelapangan sila lah join ye..

      Nak bagi free ni hehe..

      Padam
  9. TENGKUBUTANG JOIN YEA..
    http://www.tengkubutang.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi join. Senarai peserta akan diupdate kemudian.

      Padam
  10. lapor diri

    http://www.unnianje.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi join ya Unni Anje. Senarai peserta akan diupdate kemudian

      Padam
  11. Saya join ye,

    http://fatinun.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html

    BalasPadam
  12. Hi, saya join :)

    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html

    BalasPadam
  13. CN join ye : http://www.cekgunorazimah.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html

    BalasPadam
  14. Lea join ya.. :)
    http://www.leaazleeya.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html

    BalasPadam
  15. join sini

    http://www.helloaiman.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html

    BalasPadam
  16. Join juga ...

    http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html

    BalasPadam
  17. http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html

    BalasPadam
  18. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html

    BalasPadam
  19. joinnn .

    http://mrsteddybearlover.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html

    BalasPadam
  20. https://aunilieyana.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html

    auni join!!!!!

    BalasPadam
  21. http://queensyanis.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html

    BalasPadam