5 Tempat Beli Fidget/Hand Spinner Murah, Elakkan Buat Sendiri

5 Tempat Beli Fidget/Hand Spinner Murah, Elakkan Buat Sendiri. Saya tahu ramai yang tengah cari benda ni. Bukan saja golongan yang memerlukan terapi hilangkan stress, sekarang ni budak sekolah pun dah terjebak dengan fidget spinner. Mungkin fidget spinner ini adalah barang permainan atau alat untuk menghilangkan tekanan tetapi apabila dibawa masuk ke sekolah ianya dianggap sebagai 'senjata'. Elakkan fidget spinner ini dibawa ke sekolah dan elakkan untuk buat sendiri, bahaya dan kos untuk membuatnya lebih mahal daripada yang dibeli..

5 Tempat Beli Fidget/Hand Spinner Murah

Jika anda sedang mencari website untuk membeli Fidget atau Hand Spinner ini, dibawah ini saya senaraikan 5 laman web e-commerce yang menawarkan harga yang murah dan rekabentuk yang menarik:-


1 - Lazada Malaysia 

Lazada merupakan laman ecommerce yang tidak dinafikan memang popular di Asia. Jika anda sedang mencari produk yang ada promosi dan diskaun potongan harga pastikan anda pilih lazada. Fidget spinner? Beratus-ratus fidget atau hand spinner didalam ni.


2 - SGshop Malaysia



SGshop Malaysia adalah cawangan SGshop Ecommerce Sdn Bhd yang berpusat di Singapura. SGshop adalah Agent Taobao Malaysia. Mereka berfungsi sebagai orang tengah bagi memudahkan pembelian di laman web Taobao. Jika anda sedang mencari hand/fidget spinner untuk dijual, disini harganya hanya bermula dari RM2. Sangat sesuai untuk beli borong.


3 - Qoo10 Malaysia



Qoo10 Malaysia adalah laman ecommerce yang menawarkan harga murah dari Korea, China, Thailand, Singapura dan lain-lain negara. Variasi rekabentuk fidget spinner memang ada banyak dalam Qoo10 ini. Tawaran harga yang berpatutan ada ditawarkan disini.


4 - Ezbuy Malaysia



Ezbuy juga lebih kurang sama dengan SGshop dan Qoo10. Produk yang dijual di Ezbuy adalah dariapa China, Taiwan, USA, Korea dan juga produk local Malaysia. Di Ezbuy juga terdapat banyak pilihan untuk hand atau fidget spinner yang harga murah-murah saja.


5 - Shopee Malaysia


Ya, Shopee adalah laman web ecommerce yang membolehkan anda membeli dan menjual dengan mudah. Kalau tak percaya, boleh baca entri ini - Shopee Aplikasi Untuk Jual Beli Barang. Fidget spinner? betul..memang banyak dijual disini. Harga pun murah dan rekabentuk yang menarik. Pasti anda tidak rugi membeli disini.

Saya sendiri menggunakan Fidget Spinner ni, jika anda terperangkap dalam kesesakan jalan raya. Ambil masa sekejap untuk tenangkan diri dengan putarkan fidget spinner ini berulang kali. Cara untuk putarkannya mudah saja, tonton video dibawah ini...


{ 17 comments.. read them below or add one }

Mia Kassim Mia Kassim 4 Jun 2017 8:15 PTG
Jadi kegilaan sudah ni fidget spinner .. anak2 kmia pun terpengaruh sudah. Satu orang satu ada.
Lea Azleeya Lea Azleeya 4 Jun 2017 10:48 PTG
femes betul mainan ni yek skrg.. Lat opiz pun ada yg gile dgn gadget ni..
Ana Suhana Ana Suhana 5 Jun 2017 3:28 PTG
Ramai yg terjebak dengan spinner ni. Pernah try sekali tp tak boleh masuk. Hehe
raihanah raihanah 7 Jun 2017 6:03 PG
satu kegilaan anak2 sekarang ni
Unni Anje Unni Anje 7 Jun 2017 2:58 PTG
boleh tag si eca ka sini.. dia tu gila benda ni..hahahaha
calrase patrick calrase patrick 8 Jun 2017 10:36 PTG
Sambil tengok movie sambil pusing-pusing
calrase patrick calrase patrick 8 Jun 2017 10:36 PTG
Sambil tengok movie sambil pusing-pusing
titan titan 10 Jun 2017 5:12 PG
bersepah sana-sini orang jual menda nih.

kat bazar ramadan pun ada. haha
Elih Japahar Elih Japahar 11 Jun 2017 8:50 PTG
Dah jadi trend budak sekolah tu.
Elih Japahar Elih Japahar 11 Jun 2017 8:50 PTG
Saya pun dah nak gila ni LOL
Elih Japahar Elih Japahar 11 Jun 2017 8:50 PTG
Tak payah masuk, pusing je ahaha..
Elih Japahar Elih Japahar 11 Jun 2017 8:51 PTG
Tu lah...sekolah anggap benda ni senjata bila masuk sekolah. Elakkan bawa ke sekolah.
Elih Japahar Elih Japahar 11 Jun 2017 8:51 PTG
Boleh jugak...kalau sorang2 bolehlah.
Elih Japahar Elih Japahar 11 Jun 2017 8:52 PTG
Yaa, sekarang ni banyak dah jual...
Mus Mus 12 Jun 2017 12:13 PTG
banyak pilihan spinner ni.. anak saya suka sekejap je.. pastu boring katanya
reezluv reezluv 11 Julai 2017 12:42 PTG
merasa le beli aritu, sebab member jual..support kekawan..eheeh