#RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia

Giveaway saya di blog ini dah tamat. Memang lumayan hadiah yang ditawarkan oleh SGshop Malaysia tahun ini. Rasanya ramai blogger yang dapat job SGshop ni. Paling lumayan adalah giveaway RM5000 anjuran blogger Ayue Idris
SGshop Malaysia

Kali ini, saya join pula giveaway anjuran blogger Sofieadie. Giveaway ini berlangsung selama 2 minggu, bermula pada 1 Jun 2017 sehingga 14 Jun 2017. Pemilihan pemenang bertuah adalah menggunakan random.org iaitu website pemilihan pemenang yang paling adil diabad ini..hehe..

So, jika saya berjaya terpilih sebagai pemenang bertuah..benda paling teringin nak beli adalah:-
SGshop Malaysia
Outdoor Camping Tent | Klik Sini

Tak kisahlah harga over RM100, saya nak ni jugak haha..

Jika anda belum menyertai giveaway ini, jom ke blog Sofieadie, follow syarat-syarat mudah dan tunggu rezeki anda shopping barang terus dari China. Kalau bukan sekarang, bila lagi nak try shopping dari Taobao kan? 

Semoga berjaya...

You might also like

16 Comments

thank you sudi join! nice idea untuk pemilihan pemenang.
tapi dah agak sengit sikitlah dari penyertaan melalui instagram. pemilihan dia pun jadi sukar jugak ^_^!
Semoga ada rezeki nanti. Amin.

Hahaha..btw, pilih je lah pemenang..terpulang lah nk pilih mcm mn hehe..

Semoga berjaya bro..

Dapat hadiah memang la seronok

Amin. Hopefully ada rezeki nanti.

terbaiklah.. semoga bro menang ye..

SINGGAH BW & SEMOGA ADA REZEKI BRO

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

eh tukar template lagi..good luck bro join Giveaway..

Gud luck bro, hope murah rezki


EmoticonEmoticon