Ahad, 11 Jun 2017

#RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia

Giveaway saya di blog ini dah tamat. Memang lumayan hadiah yang ditawarkan oleh SGshop Malaysia tahun ini. Rasanya ramai blogger yang dapat job SGshop ni. Paling lumayan adalah giveaway RM5000 anjuran blogger Ayue Idris
SGshop Malaysia

Kali ini, saya join pula giveaway anjuran blogger Sofieadie. Giveaway ini berlangsung selama 2 minggu, bermula pada 1 Jun 2017 sehingga 14 Jun 2017. Pemilihan pemenang bertuah adalah menggunakan random.org iaitu website pemilihan pemenang yang paling adil diabad ini..hehe..

So, jika saya berjaya terpilih sebagai pemenang bertuah..benda paling teringin nak beli adalah:-
SGshop Malaysia
Outdoor Camping Tent | Klik Sini

Tak kisahlah harga over RM100, saya nak ni jugak haha..

Jika anda belum menyertai giveaway ini, jom ke blog Sofieadie, follow syarat-syarat mudah dan tunggu rezeki anda shopping barang terus dari China. Kalau bukan sekarang, bila lagi nak try shopping dari Taobao kan? 

Semoga berjaya...

Kongsikan Artikel Ini

Artikel Berkaitan

#RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia
4/ 5
Oleh

16 Comments

Tulis Comments
avatar
12 Jun 2017 12:04 PG

thank you sudi join! nice idea untuk pemilihan pemenang.
tapi dah agak sengit sikitlah dari penyertaan melalui instagram. pemilihan dia pun jadi sukar jugak ^_^!
Semoga ada rezeki nanti. Amin.

Reply
avatar
12 Jun 2017 7:47 PG

Hahaha..btw, pilih je lah pemenang..terpulang lah nk pilih mcm mn hehe..

Reply
avatar
12 Jun 2017 11:24 PG

Semoga berjaya bro..

Dapat hadiah memang la seronok

Reply
avatar
12 Jun 2017 11:39 PG

Amin. Hopefully ada rezeki nanti.

Reply
avatar
Mus
12 Jun 2017 11:59 PG

terbaiklah.. semoga bro menang ye..

Reply
avatar
12 Jun 2017 3:07 PTG

SINGGAH BW & SEMOGA ADA REZEKI BRO

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

Reply
avatar
13 Jun 2017 12:31 PG

eh tukar template lagi..good luck bro join Giveaway..

Reply
avatar
13 Jun 2017 9:52 PG

Gud luck bro, hope murah rezki

Reply