#RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia

Advertisemen
Giveaway saya di blog ini dah tamat. Memang lumayan hadiah yang ditawarkan oleh SGshop Malaysia tahun ini. Rasanya ramai blogger yang dapat job SGshop ni. Paling lumayan adalah giveaway RM5000 anjuran blogger Ayue Idris
SGshop Malaysia

Kali ini, saya join pula giveaway anjuran blogger Sofieadie. Giveaway ini berlangsung selama 2 minggu, bermula pada 1 Jun 2017 sehingga 14 Jun 2017. Pemilihan pemenang bertuah adalah menggunakan random.org iaitu website pemilihan pemenang yang paling adil diabad ini..hehe..

So, jika saya berjaya terpilih sebagai pemenang bertuah..benda paling teringin nak beli adalah:-
SGshop Malaysia
Outdoor Camping Tent | Klik Sini

Tak kisahlah harga over RM100, saya nak ni jugak haha..

Jika anda belum menyertai giveaway ini, jom ke blog Sofieadie, follow syarat-syarat mudah dan tunggu rezeki anda shopping barang terus dari China. Kalau bukan sekarang, bila lagi nak try shopping dari Taobao kan? 

Semoga berjaya...

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
© Copyright 2017 Elih Japahar - All Rights Reserved - Created By BLAGIOKE Diberdayakan oleh Blogger