Khamis, 1 Jun 2017

Senarai Pemenang SGshop RM1000 Free Shopping Credit Giveaway

Salam 1Malaysia,

Berakhirlah sudah tempoh giveaway anjuran blog saya yang ditaja oleh SGshop Malaysia. Kini, masa yang dinanti-nantikan telahpun tiba, saya akan mengumumkan senarai 10 pemenang bertuah giveaway ini.

Untuk makluman, pemilihan pemenang adalah 100% menggunakan random.org. Sesiapa yang join giveaway ini sangat bertuah kerana penyertaan tidaklah begitu ramai, 10 pemenang bertuah daripada 40 peserta akan dipilih secara random.

Sebelum tu, korang boleh tengok senarai peserta dulu dekat sini -  Senarai Peserta Giveaway

Siapa yang bertuah???

Pemenang RM100 Shopping Credit SGshop Malaysia adalah:-
Senarai Pemenang SGshop RM1000 Free Shopping Credit Giveaway

Ingat tak nombor penyertaan korang? kalau tidak, semak dulu nombor penyertaan ya..

1 - http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
2 - http://www.cekgunorazimah.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
3 - http://norshamimi.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
4 - Lokman Amirul (Lokmanamirul)
5 - http://www.mommyfiqa.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
6 - http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
7 - http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
8 - Sayidah Napisah Mar Ramli (sayidahnapisah)
9 - Siti Norsharifah (Shad25)
10 - http://www.unnianje.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html

Tahniah! kepada semua pemenang giveaway ini dan diminta semua pemenang menyerahkan Username SGshop anda untuk memudahkan free shopping credit SGshop Malaysia di kreditkan kepada anda.

Serahkan Username SGshop anda hari ini diruangan komen dibawah selewat-lewatnya jam6 petang atau sebelum berbuka puasa yaa..bagi yang join menggunakan facebook, sila confirm username anda takut tersalah nanti..

Sekali lagi, saya ucapkan tahniah dan selamat membeli belah terus dari China...hehe..

19 comments:

  1. Alhamdulillah, wa syukurillah.. No 21 bertuah. 💓💓

    Terima kasih. Betul dah Shad nye username SGshop, Shad25

    BalasPadam
  2. tahniah buat pemenang..
    terlepas pandang pulak GA ni...

    BalasPadam
  3. wah..terselit nama di situ no.5...terima kasih admin...
    Username SGshop:Afiqah88

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah, rezeki bulan ramadhan :) No.19 disitu..

    Username SGshop : MimieYumiko

    BalasPadam
  5. yeah! berjaya juga dapat credit SGShop ....
    pemenang ke-7 melapor diri T_T

    username sgshop: mrspip

    TQ Elih.

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah rejeki no8 :D

    Yeap username: sayidahnapisah

    BalasPadam
  7. Tahniah kepada pemenang..

    Mesti best kan

    BalasPadam
  8. Tahniah kepada pemenang.. Saya belum ada rezeki

    BalasPadam
  9. alamak saya x tersenarai, hehee

    BalasPadam
  10. Alhmdulillah, rezeki no.2

    Username: norazimah15

    BalasPadam
  11. tahniah kepada pemenang. rezeki ramadhan mulia

    BalasPadam
  12. tahnia semua. ermm belum rezeki

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah..thanks ye!

    username: syuhadasalleh

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah. No 10 terletak cantik kat ats tu. Kuikuikuiii
    Tahniah semua

    BalasPadam
  15. Maaf lambat bagu username :)
    Username : orangekecik

    BalasPadam