Senarai Pemenang SGshop RM1000 Free Shopping Credit Giveaway

Salam 1Malaysia,

Berakhirlah sudah tempoh giveaway anjuran blog saya yang ditaja oleh SGshop Malaysia. Kini, masa yang dinanti-nantikan telahpun tiba, saya akan mengumumkan senarai 10 pemenang bertuah giveaway ini.

Untuk makluman, pemilihan pemenang adalah 100% menggunakan random.org. Sesiapa yang join giveaway ini sangat bertuah kerana penyertaan tidaklah begitu ramai, 10 pemenang bertuah daripada 40 peserta akan dipilih secara random.

Sebelum tu, korang boleh tengok senarai peserta dulu dekat sini -  Senarai Peserta Giveaway

Siapa yang bertuah???

Pemenang RM100 Shopping Credit SGshop Malaysia adalah:-
Senarai Pemenang SGshop RM1000 Free Shopping Credit Giveaway

Ingat tak nombor penyertaan korang? kalau tidak, semak dulu nombor penyertaan ya..

1 - http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
2 - http://www.cekgunorazimah.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
3 - http://norshamimi.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
4 - Lokman Amirul (Lokmanamirul)
5 - http://www.mommyfiqa.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
6 - http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
7 - http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
8 - Sayidah Napisah Mar Ramli (sayidahnapisah)
9 - Siti Norsharifah (Shad25)
10 - http://www.unnianje.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html

Tahniah! kepada semua pemenang giveaway ini dan diminta semua pemenang menyerahkan Username SGshop anda untuk memudahkan free shopping credit SGshop Malaysia di kreditkan kepada anda.

Serahkan Username SGshop anda hari ini diruangan komen dibawah selewat-lewatnya jam6 petang atau sebelum berbuka puasa yaa..bagi yang join menggunakan facebook, sila confirm username anda takut tersalah nanti..

Sekali lagi, saya ucapkan tahniah dan selamat membeli belah terus dari China...hehe..

You might also like

19 Comments

Alhamdulillah, wa syukurillah.. No 21 bertuah. 💓💓

Terima kasih. Betul dah Shad nye username SGshop, Shad25

tahniah buat pemenang..
terlepas pandang pulak GA ni...

wah..terselit nama di situ no.5...terima kasih admin...
Username SGshop:Afiqah88

Alhamdulillah, rezeki bulan ramadhan :) No.19 disitu..

Username SGshop : MimieYumiko

yeah! berjaya juga dapat credit SGShop ....
pemenang ke-7 melapor diri T_T

username sgshop: mrspip

TQ Elih.

Alhamdulillah rejeki no8 :D

Yeap username: sayidahnapisah

Tahniah kepada pemenang..

Mesti best kan

Tahniah kepada pemenang.. Saya belum ada rezeki

alamak saya x tersenarai, hehee

Alhmdulillah, rezeki no.2

Username: norazimah15

tahniah kepada pemenang. rezeki ramadhan mulia

tahnia semua. ermm belum rezeki

Alhamdulillah..thanks ye!

username: syuhadasalleh

Alhamdulillah. No 10 terletak cantik kat ats tu. Kuikuikuiii
Tahniah semua

Maaf lambat bagu username :)
Username : orangekecik


EmoticonEmoticon