Nikmati Diskaun Harga Sehingga 85% Di Lazada Sempena Malaysia Day

Nikmati Diskaun Harga Sehingga 85% Di Lazada Sempena Malaysia Day. Beberapa hari lagi Sambutan Hari Malaysia akan tiba. Sambutan ini adalah bagi memperingati lahirnya nama negara Malaysia hasil gabungan Tanah Melayu (Malaya), Sabah dan Sarawak. Hari Malaysia jatuh pada hari sabtu ini, 16 September 2017. 

Nikmati Diskaun Harga Sehingga 85% Di Lazada Sempena Malaysia Day

Yang bekerja tu, korang pastinya bercuti kan? kalau tak kerja rezekilah dapat gaji 'triple pay' hehe..

Sempena sambutan Hari Malaysia ini, Lazada akan mengadakan diskaun potongan harga bagi pembelian selama 3 hari..

Tempoh Promosi - 14 Sept - 16 Sept 2017 

Promosi potongan harga ini bermula hari ini, sesuaikan dengan bajet anda kerana terdapat barangan yang masih boleh dibeli walaupun dipertengahan bulan dan waktu gaji masih agak lama lagi..


Kelebihan Membeli Ketika Tempoh Promosi Malaysia Day

FREE SHIPPING - Sempena Hari Malaysia ini, sangat-sangat beruntung anda yang berada di Semenanjung Malaysia kerana pembelian anda pada tempoh ini adalah FREE SHIPPING tanpa ada had pembelian minimum..memang anda bertuah!

LOW SHIPPING COST - Bagi anda yang menetap di Borneo (Sabah dan Sarawak) kita akan menikmati LOW SHIPPING COST saja, tapi lebih baik daripada mahal kan? 

DISCOUNT UP TO 85% - Diskaun ini terpakai bagi pembelian seluruh Malaysia. Anda boleh pilih potongan harga yang paling tinggi untuk dibeli nanti.


Produk Cadangan Pilihan Terbaik Untuk Anda

Inilah masanya anda gunakan sehabisnya tempoh promosi potongan harga dan penghantaran percuma ini. Cara nak pilih produk yang terbaik adalah, pilih produk yang BERAT ! Lebih berat produk itu, lebih mahal kos penghantarannya..ini bermakna, anda jimat 100% untuk kos shipping..

Berikut adalah beberapa produk yang saya maksudkan:-

1. Air Cond - Diskaun Sehingga 45%
Nikmati Diskaun Harga Sehingga 85% Di Lazada Sempena Malaysia Day
Diskaun harga sehingga 45% dan jauh lebih murah daripada harga pembelian di kedai. Kos penghantaran adalah FREE dan terdapat juga yang hanya belasan ringgit sahaja. Sangat berbaloi untuk anda yang menetap di Semenanjung Malaysia. - semak harga Air Cond sini

2. Perabot - Diskaun Sehingga 83%
Nikmati Diskaun Harga Sehingga 85% Di Lazada Sempena Malaysia Day
Inilah masanya hias ruang tamu, bilik dan dapur anda dengan kos penghantaran percuma daripada Lazada ini. Dapatkan perabot kegemaran anda sekarang sebelum tempoh promosi ini tamat - semak harga perabot disini

3. Barangan Elektronik (TV, Peti Sejuk, dll)
Nikmati Diskaun Harga Sehingga 85% Di Lazada Sempena Malaysia Day
Keperluan yang harus ada bagi setiap rumah kediaman, television sumber hiburan dan infomasi. Ketika promosi ini berlangsung, kebanyakan television yang dijual di Lazada adalah FREE SHIPPING untuk pembelian dari Semenanjung Malaysia, dan diskaun untuk Sabah/Sarawak. - semak harga peralatan elektronik dan TV disini

Untuk barangan lain, korang carilah sendiri di sini

Saya ingatkan, bukan semua produk ini terdapat promosi free shipping ya..pastikan anda cari yang Standard Delivery: Free barulah anda buat pembelian. 

Nak jana duit sampingan dengan program affiliate? - Jana Pendapatan Sampingan Sehingga 5 Angka Dengan Involveasia

Selamat bershopping online!

You might also like

3 Comments


EmoticonEmoticon