10 Idea Abadikan Kenangan Bersama Orang Tersayang

10 Idea Abadikan Kenangan  Bersama Orang Tersayang. Kenangan bersama orang tersayang merupakan memori terindah dalam kehidupan kita. Detik-detik bermakna ini mungkin sukar dilupakan seisi keluarga atau orang yang kita sayangi. Kenangan yang indah tidak harus dilupakan begitu saja, ini kerana ada beberapa idea untuk mengabadikan kenangan bersama orang tersayang yang boleh kita buat di zaman teknologi yang canggih sekarang ini.

10 Idea Abadikan Kenangan  Bersama Orang Tersayang

Kita lazimnya, mengabadikan kenangan bersama orang tersayang dengan meletakkan gambar-gambar tersebut di bingkai-bingkai gambar, kemudian softcopynya disimpan didalam memori card yang pastinya akan berisiko untuk hilang atau dijangkiti virus. Akhirnya, kenangan hanya tinggal kenangan!

10 Idea Abadikan Kenangan  Bersama Orang Tersayang

Usah pening kepala untuk memikirkan idea menyimpan detik indah anda bersama orang tersayang, kini terdapat banyak idea yang boleh dibuat untuk pahatkan kenangan dengan cara lebih efektif. Apakah 10 idea terbaik meletakkan gambar-gambar kenangan itu? 
  1. Buat T-Shirt 
  2. Buat Mug 
  3. Buat Cushion Set/Bantal Dengan Imej
  4. Reka Ceramic Tiles
  5. Buat Keychain
  6. Reka Pelekat Magnet 
  7. Reka Mouse Pad
  8. Reka Apron
  9. Reka Phone Casing
  10. Reka Bag 
Tahukah anda, kesemua idea ini boleh dibuat dan ditempah secara online sahaja? Ya, benda ni lah yang saya nak kongsikan dengan anda...


Abadikan Kenangan Bersama Orang Tersayang Dengan Printcious.Com

10 idea yang kreatif diatas boleh direka mengikut kesesuaian anda. Laman web Printcious menyediakan semua servis diatas. 

10 Idea Abadikan Kenangan  Bersama Orang Tersayang
Front Page Laman Web Printcious.com

Sebahagian produk yang disediakan adalah seperti gambar dibawah. Graphic Tee, Colour Mug, Ceramic, Cushion, Canvas, Magic Mug, Puzzle, Throw Pillow, Phone Cases, Key Chain dan banyak lagi.. terpulang kepada anda nak buat yang mana satuu..


10 Idea Abadikan Kenangan  Bersama Orang Tersayang
Kategori Produk 

Dengan Customisation Tools yang tersedia, anda boleh mengubah, mengedit, menampal, menambah dan meletakkan tulisan mengikut kretiviti anda sendiri.

10 Idea Abadikan Kenangan  Bersama Orang Tersayang
Customisation Tools

Mudah kan? dengan tagline Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart, kini anda sudah mengabadikan kenangan bersama orang tersayang dengan idea-idea yang sangat bernilai ini.

10 Idea Abadikan Kenangan  Bersama Orang Tersayang
Create Your Own Custom Mug
Mug ini bakal menghiasi ruangan dapur kami tak lama lagi.

Anda bile lagi? ada banyak cara untuk menyimpan gambar kenangan anda tu...selain menyimpan gambar kenangan, anda juga mereka design untuk hadiah kepada orang yang tersayang atau rakan-rakan..

Sekiranya berminat dengan tawaran idea yang disediakan di Printcious, anda boleh lah mendapatkan design anda sendiri di:-

Laman Web : www.printcious.com

Baca Artikel Menarik Ini Juga

4 Comments

cantik la bro..

saya pun rasa nak buat juga..

buat kat keychain

muka awek..

baru ada semangat hari-hari ..

hehehe

Dah beberapa kali guna printcious ni :-) tapi untuk buat custom tshirt je..ok juga perkhidmatan diorang ni :-)

printcious mmg best .. macam2 ada.. mudah..


EmoticonEmoticon