MYCYBERSALE 2017 Tawar Diskaun 50% Jam Tangan Massa Collections

Dengan usaha yang dilakukan oleh pihak Malaysia Digital Economy Digital atau lebih dikenali sebagai MDEC, Malaysia sekali lagi akan digegarkan dengan jualan singkat selama beberapa hari pada bulan Oktober ini. Lebih daripada 100 laman web ecommerce, services, travel, dan sebagainya menyertai MYCYBERSALE 2017 ini. Bukan setakat produk dari Malaysia, produk luar negara pun ada juga dijual melalui laman web ecommerce yang terlibat.


Kenapa Perlu Membeli Ketika Kempen MYCYBERSALE?


Untuk makluman, MYCYBERSALE adalah kempen menggalakan budaya membeli secara atas talian di Malaysia. Selain itu, mewujudkan permintaan dan galakan kepada SME untuk berniaga secara atas talian, dan meningkatkan domestic revenue kepada ecommerce.

Ketika MYCYBERSALE ini, banyak tawaran potongan harga sehingga 90%, free shipping, countdown sale dan pembelian percuma yang ditawarkan. Inilah masa yang paling sesuai untuk anda membeli keperluan dan produk impian anda yang selama ini teringin sangat nak beli.


Tawaran Diskaun 50% Jam Tangan Massa Collections


Sempena MYCYBERSALE kali ini, saya menerima produk berupa jam tangan Massa Vigo BB keluaran Massa Collections Watch Malaysia. Jam tangan ini merupakan produk terbaru Massa Collections yang terbahagi kepada dua jenis warna iaitu warna hitam dan biru.

Sebelum itu, mungkin ada yang nak tahu tentang Massa Collection ini. Massa Collection merupakan Malaysian Watch yang berkualiti tingi Japan Quartz Movement.

MYCYBERSALE 2017 Tawar Diskaun 50% Jam Tangan Massa Collections

Ini adalah bungkusan yang saya terima. Nak tahu apa didalamnya? Jam tangan keluaran terbaru daripada Massa Collections...Massa Vigo BB yang tersergam menawan dengan warna hitam bercampur biru muda..

MYCYBERSALE 2017 Tawar Diskaun 50% Jam Tangan Massa Collections

MYCYBERSALE 2017 Tawar Diskaun 50% Jam Tangan Massa Collections

MYCYBERSALE 2017 Tawar Diskaun 50% Jam Tangan Massa Collections

MYCYBERSALE 2017 Tawar Diskaun 50% Jam Tangan Massa Collections

Nampak bergaya dengan jam tangan ini...


Spesifikasi Dan Produk Detail Jam Tangan Massa Vigo BB 


Berikut adalah spesifikasi jam tangan Massa Vigo BB ni:-

MYCYBERSALE 2017 Tawar Diskaun 50% Jam Tangan Massa Collections

Movement : Japan Chronograph Quartz VD54
Case : ALL Stainless Steel, Black plating
Glass : Curve Glass
Band : Black Silicon Strap
Dial : Black + Baby Blue
Hands : Luminous Index
Case Size : 44mm
Thickness : 11.5mm
Weight : 90gram
Functions : Stopwatch
Warranty : 1 Year Premium Manufacturer Warranty
Water Resistant : 50 Meter / 5ATM
Where is the watch movement made :   Japan
The size of the watch case in mm : 40mm to 44mm
Watch's features/functions  : Chronograph|Luminous|Stopwatch
Warranty type  : International Manufacturer Warranty
Water Resistant   : Yes
Warranty period  : 1 Year
Model :  MV/RE
Watch glass material   :   Mineral glass

Jam ini bukan sahaja ringan, seringan 90 gram tetapi sangat selesa dipakai kerana tali yang diperbuat daripada silicon. Tiada lagi bau peluh melekat seperti jam tangan lain. Secara keseluruhannya, saya sangat berpuas hati dengan kualiti jam tangan ini.

MYCYBERSALE 2017 Tawar Diskaun 50% Jam Tangan Massa Collections

Jualan MYCYBERSALE 2017 akan berlangsung pada 9 hingga 13 Oktober 2017 sahaja. Oleh itu, anda haruslah merebut peluang keemasan selama 3 hari ini untuk mendapatkan jam tangan keluaran Massa Collections ini dengan potongan harga 50%.

Untuk melihat koleksi jam tangan yang lain, atau membuat pembelian secara online, anda bolehlah melayari:-

Baca Artikel Menarik Ini Juga

8 Comments

jam tangan tu memang nampak menarik sgt.

woww jam.. menariknyaaa.. cantik dan stylo jam tu

Nampak lawa la jam tersebut bro..

harga tidak dinyatakan la..

nie tak boleh jadi sebab tak telus hehehe

New Giveaway lets start! Jom join :)
https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

Dapatkan dekat www.massacollections.com OFFER 50% Discount HARI INI!!

Dapatkan dekat www.massacollections.com OFFER 50% Discount HARI INI!!

Dapatkan dekat www.massacollections.com OFFER 50% Discount HARI INI!!

Dapatkan dekat www.massacollections.com OFFER 50% Discount HARI INI!!


EmoticonEmoticon