Giveaway Pertama Dari Blog Irda Garmin

Giveaway Pertama Dari Blog Irda Garmin

Memandangkan mood blogging dah meningkat semula, inilah masanya untuk memberikan sepenuh perhatian kepada blog. Bukan full time tapi cukuplah blog hidup dengan entri yang baru. Bila difikirkan balik, sudah lama rasanya saya tak menyertai sebarang contest atau giveaway ni. Last join pun, bulan April yang lepas.

Demi memberikan sokongan padu kepada sahabat alam maya blogger Irda Garmin. Buku motivasi mungkin boleh dimiliki jika bertuah memenangi giveaway hari lahir ini. Seriously, saya jarang baca buku apatahlagi nak beli buku. Saya lebih suka dengar isteri saya bercerita tentang buku yang di abaca berbanding nak baca sendiri. Haha..

Bercerita mengenai blog Irda Garmin, saya mula mengenali beliau pada tahun lepas. Itupun selepas Irda memenangi giveaway saya pada masa itu. Mungkin kerana sifat peramah Irda, saya senang membantu apa saja yang beliau tanya kecuali mengenai Adsense. Sebab saya sendiri tak approve Adsense lagi ketika itu. Tapi, sekarang dah boleh bantu letak iklan Adsense kot haha..

Dengan penulisan yang agak santai, segala info mengenai kewangan, insuran dan coway bila dibaca memang best. Pengalaman dalam bidang perbankan memang sangat-sangat luas dan PR yang sangat baik. Saya pun hampir-hampir nak beli coway ni, boleh cair beb..hahaha..

Okaylah, ini adalah entri penyertaan saya untuk giveaway birthday month Irda Garmin. Anda masih berpeluang menyertai giveaway ini sehingga 4 Disember 2017. 

Nak join? Klik sini..

Baca Artikel Menarik Ini Juga

12 Comments

gudluck elih ... ada masa join GA saya pula
http://www.mrspip.com/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html

wow...memang terbaik.

blogger Irda Garmin juga popular tu

ray singgah dr segmen yg sama

hi jemput join n meriahkan segmen GA kt sni

http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

Minta maaf banyak2 Mrs Pip..kebetulan di kampung sy line internet x kuat. Tak dapat join. Hurmm.

Terima kasih tuan Hanafi. Blogger Irda comel lagi tu haha.

Thanks sudi bertandang kesini. KAlau ada masa terluang sy pasti join.


EmoticonEmoticon