Tempah Lori Sewa Pindah Barang Rumah Dan Pejabat Online

Lori sewa pindah rumah atau pejabat memang banyak dah sekarang ni. Ada company yang memang dah establish ada juga yang baru nak menceburi bidang logistic ini. Memandangkan saya baru saja berpindah dari Kuching, Sarawak ke Kota Kinabalu, Sabah memang patutlah saya kongsikan pengalaman ketika urusan perpindahan tu.

Berpindah tu memang mudah, tapi nak urus keperluan dan dokumen untuk menghantar kereta ke suatu tempat di Malaysia, tidak kiralah dari Semenanjung Malaysia ke Sabah Sarawak atau dari Sarawak ke Sabah.
Tempah Lori Sewa Pindah Barang Rumah Dan Pejabat Online


Lori Sewa Pindah Barang Rumah Dan Pejabat

Kali ini saya ingin kongsikan dengan and acara untuk tempah lori sewa untuk pengangkutan darat di Semenanjung Malaysia sahaja.  Jika anda berpindah dan memerlukan lori sewa untuk memindahkan barang-barang rumah, kebiasaanya bergantung kepada berapa banyak barang rumah yang nak dipindahkan. Saiz lori kebiasaanya dinilai berdasarkan berapa tan muatan barang yang boleh diangkat.

Jenis lori sewa dan kenderaan lain untuk kegunaan pindah barang rumah dan pejabat :

  1. Lori 1 Tan (9’x5’x5’)
  2. Lori 3 Tan (14’x7’2”x7’)
  3. Lori 3 Tan (16.5’x7’2”x7’)
  4. 4X4 Pickup (Max 500kg)
  5. Van (Max 500kg)


Tempah Lori Sewa Murah Secara Online

Takukah anda, terdapat tempahan secara online untuk lori sewa ini. Kebaikannya, anda boleh mendapatkan quotation secara terus tanpa perlu menelefon dan menghantar email tempahan terlebih dahulu. Apa yang perlu dibuat, mudah saja! Semudah nak beli tiket flight di laman web Air Asia atau membuat perbandingan di laman web Traveloka.

Cuba tengok print screen dibawah ini. 
Tempah Lori Sewa Pindah Barang Rumah Dan Pejabat Online
Tempah Online - Masukkan jenis lori, alamat untuk pick-up, tempat penghantaran dan tarikh penghantaran untuk dapatkan Quotation segera.
Tempah Lori Sewa Pindah Barang Rumah Dan Pejabat Online
Jumlah caj, jarak dan map akan dipaparkan. Jika dah confirm, klik button Next dan masukkan extra service, review tempahan dan selesai.

Mudah kan? Terus dapat quotation harga penghantaran tu !

Baca juga - Lori Sewa Murah? Pickup Dan Van Untuk Sewa Bermula RM100

Untuk tempahan lori, 4x4, atau van untuk pindah barang rumah, pejabat atau bahan buangan bolehlah buat tempahan di https://thelorry.com/ 

So, ingin pindah rumah atau pindah pejabat dan mencari perkhidmatan yang dipercayai, berpatutan, cepat dan mesra? The Lorry menawarkan apa yang anda cari. Tiada cas tersembunyi dan bersedia berkhidmatan untuk anda 24 jam 7 hari dengan penghantaran ke seluruh Semenanjung Malaysia termasuk menyeberangi sempadan Singapura.

Baca Artikel Menarik Ini Juga

4 Comments

wow..baru saya tahu ada perkhidmatan ni bro.

Ya. Memang memudahkan urusan utk tempah lori sewa.

Yup. Tempahan secara online lebih mudah.


EmoticonEmoticon