Selasa, 27 Februari 2018

Bonus Tanpa Deposit Forex Malaysia, Profit Boleh Dikeluarkan

Bagi anda yang masih belajar Trade Forex dan berniat untuk deposit dalam akaun Real Forex, inilah pilihan terbaik untuk anda rebut! Jika anda nak cuba rasa feel dia kalau guna duit betul, sebab selama ni trade guna akaun demo saja macam taka da ‘feel’ kan? Gunakanlah duit betul barulah anda akan tahu perasaan seorang trader dengan turun naik pasaran dan profit yang real.

Bonus Tanpa Deposit Forex Malaysia, Profit Boleh Dikeluarkan

Nak cuba duit betul, boleh deposit !

Tapi daripada anda risikokan duit anda, lebih baik guna Modal Free yang ditawarkan oleh broker-broker Forex yang terbaik di Malaysia ini. Bukan setakat di Malaysia, ada juga broker yang terkenal di dunia yang membolehkan sesiapa saja membuka akaun dengan syarat yang mudah.


Forex Bonus Tanpa Deposit Bernilai USD50


Untuk pengetahuan anda, FBS Markets Inc dalam tempoh promosi untuk No Deposit Bonus USD50 di laman web FBS mereka. Dana berjumlah USD50 ini akan dikreditkan ke akaun pelaburan Forex anda selepas proses pengesahan identiti selesai dijalankan.

Anda boleh mengeluarkan keuntungan atau profit daripada trade serendah USD25 dan jumlah maksimum sehingga USD500 (lebih kurang RM2000), banyak tak? Ya, memang banyak, anda boleh keluarkan sekiranya anda berjaya melengkapkan Trade lebih daripada 2 Lot.


Cara Tebus No Deposit Bonus USD50


Sebelum anda membuka akaun forex, pastikan IP address computer atau telefon bimbit tidak pernah digunakan sesiapa untuk pendaftaran akaun baru dan sediakan gambar depan/belakang Kad Pengenalan, serta bil utility yang memaparkan alamat dan nama penuh anda. Ini adalah untuk pengesahan identiti dan alamat. Pastikan alamat sama dengan alamat yang didaftarkan dalam borang pendaftaran tersebut.

Bonus Tanpa Deposit Forex Malaysia, Profit Boleh Dikeluarkan

Bagaimana untuk dapatkan Modal Free USD50 ini? Ikuti semua step dibawah!

  1. Buka akaun baru FBS sini – Buka Akaun
  2. Klik button “TERIMA 50$ SECARA PERCUMA”
  3. Isi maklumat yang diminta sehingga sampai di bahagian verification.
  4. Verify akaun anda dengan mengisi Email, No Telefon, upload Gambar IC/KP dan Alamat (Penyata bil utility, bil astro, penyata akaun dsbg)
  5. Kemudian, hantar. Tunggu sehingga pengesahan dibuat dan sekiranya berjaya, anda akan menerima USD50 Percuma dan boleh guna untuk Trade!

Promosi Bonus Tanpa Deposit ini adalah terhad, tak pasti sampai bila akan ditawarkan lagi. Jadi, tak kiralah anda Trader Pemula atau dah ada akaun tapi nak bonus ini, anda ambilah peluang ini untuk menjana profit bersama FBS Market Inc.

Menurut pengalaman saya sendiri, FBS adalah broker yang memang sangat terpecaya. Saya dah mula trade Forex bersama FBS sejak November 2017 sehingga sekarang dan saya memang berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan mereka samada proses Deposit atau Withdrawal. 

Menariknya di FBS, anda boleh buat deposit dengan menggunakan Online Banking dan melalui IB Partner. Lebih mudah dan selamat.

Jika anda sedang mencari broker Forex yang terbaik, saya syorkan FBS Markets Inc untuk anda cuba. 

Semoga berjaya ya!

Related Posts

Bonus Tanpa Deposit Forex Malaysia, Profit Boleh Dikeluarkan
4/ 5
Oleh