Isnin, 26 Februari 2018

Pemenang Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.com

Terlebih dahulu, saya memohon seribu kemaafan kepada semua peserta giveaway kali ini. Bulan Febuari memang bulan yang sangat sibuk dengan kerja dilapangan. Bukan saja line internet di kampung tak bagus, malah line di pedalaman ketika kerja luar (out station) memang sangat-sangat mengecewakan. 

Kalau line internet tak elok, macam mana nak baca entri korang kan?

Baiklah, ini adalah senarai barisan pemenang untuk giveaway kali ini..dengan bantuan isteri dalam pemilihan ini, saya umumkan peserta (blogger) bertuah..


Jeng..jeng..jeng!

Tempat Pertama: http://www.mrspip.com
Tempat Keempat: http://www.opzzpinky.my

Tahniah! Kepada semua pemenang.. untuk makluman, KEPUTUSAN ADALAH MUKTAMAD! :)

Semua pemenang boleh hantarkan kepada saya maklumat seperti dibawah:

Nama Penuh:
Nama Bank:
Nombor Akaun:
No. HP:
Email:
Pemenang Tempat Ke:

Hantar maklumat ini di sini – Contact Us

Bagi pemenang dan peserta giveaway ini, link blog anda akan dimasukkan dalam bloglist 2018 saya di sidebar sebelah kanan blog ini. Pastikan kerap update entri dan aktif ya. Mudah nak blogwalking nanti. Hehe!

Nak blogwalking? Klik link blog di Bloglist 2018 sidebar ni yaa..

Sekali lagi, saya ucapkan tahniah dan terima kasih atas kesudian korang menyertai GA yang tidak seberapa ini.

P/S: Ada 2 blog yang tidak dapat dimasukkan didalam bloglist kerana TIADA FEED! iaitu cla-travel.asia dan kickstory.net..nak masuk juga boleh tapi tak ada update terkini akan terpapar. Lepas update feed, boleh bagitau saya. Nanti saya masukkan dalam bloglist ya..

Related Posts

Pemenang Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.com
4/ 5
Oleh

13 comments

Tulis comments
avatar
Azah Rahaman
27 Februari 2018 10:44 PG

alhamdulilah alhamdulilah. syukur. terima kasih encik atas kesudian berkongsi rezeki. saya dah hantar details ye :)

Reply
avatar
kickstory
27 Februari 2018 10:44 PG

Akan diupdate feed www.kickstory.net

Reply
avatar
27 Februari 2018 10:44 PG

Tahniah kpda smua pmng..hihi tq pnganjur..

Reply
avatar
27 Februari 2018 10:44 PG

Blog tuan x ada feed..nak masuk dlm bloglist..

Reply
avatar
Mrs Pip
27 Februari 2018 10:44 PG

Tahniah tahniah .. Dan tq elih pilih mrs pip sbg pemenang ...

Reply
avatar
27 Februari 2018 10:44 PG

Okay, sy akan notified bila hadiah dah transfer ke akaun Azah Rahaman ya!

Reply
avatar
kickstory
27 Februari 2018 10:44 PG

Tahniah kpd yg berjaya...

Reply
avatar
Auni Sofea
27 Februari 2018 10:54 PG

Tahniah semua pemenang :)

Reply
avatar
Hans
28 Februari 2018 11:04 PG

tahniah kepada semua pemenang

http://www.hanshanis.com/2018/02/nasi-ayam-penyet-bulldozer-seri.html

Reply
avatar
kickstory
28 Februari 2018 11:04 PG

Sy dh update feed...sy try di blog lain boleh..try je klik ok selepas keluar pop up yg bgtau xse feed..rsnya akan keluar feed tu.sy try dpt...10q ya..www.kickstory.net

Reply
avatar
1 Mac 2018 3:20 PTG

tahniah untuk para pemenang dan hanya terbaik sahaja dapat penghargaan dari Mr Elih

Reply
avatar
22 Mac 2018 11:48 PG

Alhamdulillah. Hadiah juga sudah diterima. Nanti saya review ya.

Reply