Rabu, 14 Februari 2018

Senarai Peserta Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.com

Senarai Peserta Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.com. Tempoh masa giveaway sudah mau tamat! hari ini 11.59 malam akan berakhirlah giveaway azam baru blog saya ni. Hampir semua entri penyertaan telah saya baca, memang best sangat membaca azam baru sahabat-sahabat blogger ni. Ada azam baru, ada azam tahun lepas tapi renew semula tahun ni..dan ada pula azam baru budak sekolah haha..



Peserta Giveaway Azam Baru 2018

Berikut adalah senarai peserta yang akan ditapis entri penyertaannya untuk pemilihan 5 pemenang bertuah. Lima (5) blogger bertuah ini akan mendapat hadiah berupa Wang Tunai berjumlah RM150. 

Siapakah peserta yang sporting ni?

  1. http://www.opzzpinky.my/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  2. http://pernahke-kucingmakanpizza.blogspot.my/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  3. https://ikashoid.blogspot.my/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  4. http://www.qisstiera.com/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html?m=1
  5. http://www.umifuzy.com/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  6. http://zaza96.blogspot.com/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  7. https://herlittlehome.blogspot.my/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html 
  8. http://www.adianiez.com/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  9. https://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html 
  10. https://farhannajafri.blogspot.my/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html 
  11. http://www.jun-zie.com/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  12. http://shuhaidasaad.blogspot.my/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  13. http://www.noormaizan.com/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html 
  14. http://www.cla-travel.asia/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  15. http://mylifemyprimaryplan.blogspot.my/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  16. https://www.kickstory.net/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  17. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  18. http://pululudreams.blogspot.my/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  19. https://ohthrillers.blogspot.my/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  20. http://sheissyahindah.blogspot.my/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  21. https://insyirahanorpiah.blogspot.my/2018/02/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  22. http://thesupersomething.blogspot.my/2018/02/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  23. https://galaksiviral.blogspot.my/2018/02/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  24. https://sharifahaidahana.blogspot.my/2018/02/giveaway-azam-tahun-baru-2018-by.html
  25. http://www.mrspip.com/2018/02/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  26. https://pabilagadisberceloteh.blogspot.my/2018/02/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  27. http://secretloved.blogspot.my/2018/02/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  28. http://asmafiqah.blogspot.com/2018/02/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  29. http://www.ronaldmohoni.com/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  30. http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  31. http://www.sayidahnapisah.com/2018/02/giveaway-azam-baru-2018-by.html
  32. https://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2018/02/giveaway-azam-baru-2018-by.html?m=1
  33. http://www.kakgojes.com/2018/02/giveaway-azam-baru-2018-by-elihjapahar-com.html

Pengumuman pemenang akan saya buat minggu hadapan, memandangkan saya bercuti balik kampung selama 3 hari. Maklumlah line internet di kampung pedalaman ni selalunya tak begitu bagus. Harap semua faham ya..

Jangan risau, pemilihan pemenang akan dibuat dengan bijaksana hihi..

Untuk makluman, semua peserta giveaway ini akan dimasukkan dalam bloglist 2018 saya. Setahun blog korang ni berada dalam bloglist saya. Untung tak? mestilah kan..dapat backlink, dapat lagi trafik..

Semoga berjaya nanti ya! Terima kasih diatas sokongan anda semua...

9 comments:

  1. Wahhh alhamdullilah disenarai.. terima kasih! ^^ dapat masuk bloglist pun dah cukup terharu.. all the best jugak kepada blogger yang lain! :D

    BalasPadam
  2. semoga berjaya semua

    BalasPadam
  3. http://www.hanshanis.com/2018/02/filem-malaysia-terbaru-2018.html

    BalasPadam
  4. wah ramai yang join, semoga berjaya semua.

    BalasPadam
  5. No.1 dtg amik kehadiran hihi..gud luck smua psertaa..

    BalasPadam
  6. Noriza Abdul Rahman23 Februari 2018 6:57 PG

    Ramai juga blogger yang join giveaway blog ni ye

    BalasPadam
  7. tak sabarnya nak menunggu siapa la pemenang, setiap hari check page ni. hehe. mudahan ada rezeki. allahumma aamiin

    BalasPadam
  8. Good Luck. Untung sapa2 yang terpilih

    BalasPadam