Rabu, 16 Mei 2018

Jawab Survey Dapat Baucer KFC

Jawab Survey Dapat Baucer KFC. Sejak jadi blogger ni, macam-macam cara untuk buat duit online. Join affiliate lah..buat dropship lah..jadi agent lah..

Tak cukup dengan semua itu, join pula menjawab soal selidik (survey) online. Bukan setakat dapat baucer tetapi boleh dapat duit sampingan secara online..

Siapa kata jawab survey tak dapat duit?

Buktinya saya pernah dapat berdollar-dollar dengan YouGov Malaysia..

Jawab Survey Dapat Baucer KFC



Selain itu, salah satu platform jawab survey yang saya suka adalah Valued Opinions. Walaupun tak boleh redeem kepada bentuk duit tetapi menarik sebab boleh shopping di Zalora dan Redeem Baucer KFC. Jimat duit untuk membeli nanti….

Saya tau bukan semua suka jawab survey ni, sebab bukan mudah untuk kumpul mata ganjaran yang kadang-kadang bernilai RM1 hingga RM10 satu survey. 

Dengan Valued Opinions, menggunakan konsep ‘siapa cepat dia dapat’ anda perlu pantas menjawab survey yang di emailkan kepada anda..lambat? melepas..sebab survey tu ada kuota tertentu..

So, hari ini duit dah cukup untuk redeem..

Jawab Survey Dapat Baucer KFC

Kali ni, saya pilih Baucer KFC sebab sebelum ni dah beli baju T-shirt kan hehe..

Baca – Baju T-Shirt Hasil Tebus Mata Ganjaran Valued Opinions

Katanya, Baucer KFC akan sampai dalam tempoh 28 hari..sabar menunggu untuk makan free di KFC..


Kalau anda berminat, daftarlah sekarang..

Daftar Valued Opinions – Klik Sini

Jom jawab survey..makan free, shopping free..

Related Posts

Jawab Survey Dapat Baucer KFC
4/ 5
Oleh