Jumaat, 18 Mei 2018

Traveloka Raya Bersama Campaign 2018

Traveloka Raya Bersama Campaign 2018. Hari ini bermulanya bulan Ramadhan, umat Islam seluruh dunia akan berpuasa selama sebulan. Ianya bukan setakat menahan lapar dan dahaga tetapi mengawal pertuturan dan menambah pahala agar puasa lebih diberkati. Hari raya pula sebulan lagi akan menjelang tiba. Inilah masanya perantau-perantau, penjawat awam dan pekerja swasta yang berkhidmat jauh dari kampung untuk kembali beraya dengan keluarga di kampung halaman nanti.

Diawal bulan puasa ni lagi, ramai yang sudah merancang percutian untuk Hari Raya nanti kan? Cuti mungkin belum diluluskan, tapi perancangan untuk bercuti itu sudah ada. Lulus atau tidak lain cerita kerana rata-rata boss akan faham apabila tiba hari raya ni. Cuti yang berpatutan adalah digalakkan. Nak cuti lama sangat memanglah tak boleh lulus atas sebab kepentingan organisasi tertentu.


Beli Tiket Balik Lebih Awal, Lebih Murah!


Bagi anda yang masih belum berkesempatan untuk beli tiket kapal terbang untuk balik raya, apa kata Download Aplikasi Traveloka. Dengan applikasi Traveloka korang bukan sahaja boleh membuat tempahan Hotel malah boleh beli tiket Flight sekali. Sungguh senang dan cepat!

Saya percaya ramai yang pilih balik kampong melalui udara sebab nak elakkan kesesakan jalan raya. Bayangkan kalau anda drive dari KL ke Kota Bharu balik raya boleh memakan masa 15 jam untuk sampai. Kalau naik flight boleh ke London sudah 15 jam tu haha!

So, tahun ni jangan buat keputusan yang membazir masa dan tenaga lagi. Buka aplikasi Traveloka dan beli tiket Flight, cepat dan senang!


Dapatkan Kupon Diskaun Sempena Promosi Raya Bersama Traveloka


Saya tahu ramai lagi yang belum membeli tiket balik raya kan? Inilah peluang korang untuk beli tiket raya. Ketika promosi potongan harga inilah masa yang paling sesuai korang nak beli.

Sempena Raya tahun ini, Traveloka sekali lagi menawarkan potongan harga Up To 10% tambahan bagi pembelian tiket Flight dan Hotel kesemua destinasi dan tarikh ketika Raya nanti atau bila-bila masa yang anda inginkan.

Bagaimana cara dapatkan Kupon Kod ini?

Untuk makluman korang, Traveloka akan menjalankan promosi jualan ini pada 23 – 29 May 2018. Walaubagaimanapun, korang boleh mendapatkan kupon diskaun kod lebih awal dengan cara berikut:-

Traveloka Raya Bersama Campaign 2018

  1. Layari https://www.traveloka.com/en-my/promotion/rayabersama
  2. Langgan/Subcribe Newsletter Traveloka sebelum/sehingga 21 Mei 2018, 3 PM sahaja
  3. Korang akan dapat Coupon Code (bagi yang subscribe awal) pada 21-22 Mei 2018
  4. Promosi jualan awal akan dijalankan sehingga 22 Mei 2018. Selepas itu, jualan akan dibuka kepada umum pada 23 Mei 2018.
  5. Untuk lebih cepat dan mudah, download Aplikasi Traveloka 

6 Kelebihan Guna Aplikasi Traveloka


Bila zaman teknologi canggih ni, segala-galanya lebih mudah jika selesaikan satu masalah hanya dengan klik klik pada smartphone. Sebab itu lah, Traveloka membina aplikasi mereka untuk memudahkan tempahan dan carian tawaran hotel/flight yang lebih murah.

Traveloka Raya Bersama Campaign 2018

Saya sendiri menggunakan aplikasi ini, bila travelling saya akan buka Apps ini dulu. Apa kelebihan aplikasi Traveloka ni?

  1. Tiada Harga Tersembunyi – Honest Price! Harga yang terpapar adalah termasuk airport tax dan caj tambahan lain. Tiada harga yang tersembunyi bila membeli di aplikasi Traveloka ini.
  2. Tempahan & Pembayaran Mudah – Dengan TravelokaQuick, korang boleh tempeh, bayar dan dapat E-Ticket atau Hotel Voucher dalam masa 1 minit. Tak percaya? Cuba lah..
  3. Lebih Jimat! Jimat lebih Dari 40% Untuk Penerbangan Antarabangsa – Untuk penerbangan Antarabangsa (international Flights), anda boleh tandakan “Smart Combo”dan menikmati penjimatan dan potongan harga sehingga 40%!
  4. Tidak Perlu Print E-Ticket/Hotel Voucher Lagi! – Buka aplikasi, dan tunjukkan saja kepada E-Ticket atau Hotel Voucher ketika Check-In/Self Check-In. Korang boleh akses dimana dan bila-bila masa sahaja walaupun tanpa sambungan internet.
  5. Pilihan Airlines Dan Hotel Yang Banyak – Pilihlah penerbangan nak kemana pun, ini kerana di Traveloka korang boleh pilih penerbangan lebih 100,000 routes samada penerbangan domestic atau penerbangan antarabangsa. Hotel juga terdapat lebih 70,000 hotel dari bajet hingga 5 bintang seluruh dunia.
  6. Rekod Tempahan Disimpan – Segala rekod pembelian dan tempahan flight dan hotel disimpan dalam akaun korang. Tak kiralah pembelian guna aplikasi atau desktop, segala rekod boleh diakses dan disimpan rapi. Memang memudahkan!



Kupon Kod Promosi Adalah Terhad


Untuk tidak terlepas peluang menikmati promosi Raya Bersama Traveloka ini, subcribe newsletter Traveloka sekarang kerana anda diberikan keutamaan untuk akses promosi ini 48 jam lebih awal berbanding orang lain.



Subscribe Newsletter Traveloka – Subscribe Here

Korang perlu semak email selalu ya, supaya tidak terlepas dengan kod kupon yang dihantar kepada korang tu. Kalau tak, mungkin anda boleh terlepas untuk menikmati promosi Traveloka Raya Bersama Campaign ini.

Sekian dan selamat menunaikan ibadah puasa kepada seluruh umat Islam..

Related Posts

Traveloka Raya Bersama Campaign 2018
4/ 5
Oleh

2 comments

Tulis comments
avatar
18 Mei 2018 2:28 PTG

Wah bestnya, nanti boleh cuti raya dengan tenang bersama family kalau dah booking awal-awal.

Reply
avatar
24 Mei 2018 5:21 PTG

bah, bolehlah ni cuti cuti malaysia nnt raya... siap harga murah murah kan...

Reply